Az NB II meglepetéscsapata uralja a forduló válogatottját - itt a legjobb 11

Az Ajka újabb győzelmével vezeti az NB II-es bajnokságot. A Szentlőrinc elleni győztes csapatból két játékosuk is bekerült a legjobbak közé, ráadásul Kis Károly a forduló válogatottjának edzője. Duplázni tudott a Vasas ellen remeklő Haladás és a Szegeden nyerő Budaörs is. Itt a csapat.
Privacsek András 2020. augusztus 24., hétfő 12:40
Az Ajka újabb győzelmével vezeti az NB II-es bajnokságot. A Szentlőrinc elleni győztes csapatból két játékosuk is bekerült a legjobbak közé, ráadásul Kis Károly a forduló válogatottjának edzője. Duplázni tudott a Vasas ellen remeklő Haladás és a Szegeden nyerő Budaörs is. Itt a csapat.
Szerző: Privacsek András 2020. augusztus 24., hétfő 12:40

Az NB II 5. fordulójának válogatottja:

Kovács (Budaörs)- Hinora (Vasas), Szűcs (Kazincbarcika), Mocsi (Haladás) – Tóth B. (Dorog), Nyári (Budaörs), Kiss B. (Haladás), Rokszin (Szolnok) – Rétyi (Ajka), Nagy K. (Ajka), Varga B. (Gyirmót)

Kovács Péter (Budaörs)
Több bravúrt is bemutatott a Szeged ellen és 11-est is védett. Nagy szerepe volt abban, hogy csapata idegenbeli győzelmet aratott.

Hinora Kristóf (Vasas)
A Vasas egyetlen dicsérhető játékosa, aki NB I-es sebességben futballozott, rendre megfutotta az amúgy jól játszó Bosnjakot, megnyerte a párharcait, és Verpecz közreműködésével egy távoli lövéssel vereségtől mentette meg csapatát

Szűcs Kornél (Kazincbarcika)
A Diósgyőr fiatal utánpótlás-válogatott játékosa ismét bizonyította tehetségét. A védelem oszlopa volt, és ő szerezte meg csapata vezető gólját.

Mocsi Attila (Haladás)
A Fehérvártól kölcsönben szereplő 20 éves játékos remek fejessel szerzett vezetést a Vasas elleni idegenbeli rangadón. Végi keményen, magabiztosan játszott, nem rajta múlt, hogy a Haladás végül két gólit is kapott a hajrában, és elszalasztotta a győzelmet

Tóth Barnabás (Dorog)
Az NB II-es mezőny talán legagresszívabb védekező középpályása, aki szinte egyedül tette tönkre a Győr elképzeléseit a középpályán. Mindenhol ott volt, rengeteg támadást akadályozott meg, hatalmas munkát végezve, szinte elszívta a levegőt a győriek elől

Nyári Patrik (Budaörs)
A Vidi-Budaörs kooperáció keretében, ezúttal NB II-es meccsen lépett pályára a középpályás, és a meccs elején rögtön egy okos lövéssel nyugtatta meg a vendégeket, akik végül mindhárom pontot elvitték Szegedről

Kiss Bence (Haladás)
A mezőny legjobbja volt Vasas ellen. Minden támadásban főszerepet játszott. Az első gólt megelőzően ő lőtt kapura, majd szögletből gólpasszt adott. A második találatnál szintén ő ívelte középre a szögletet.

Rokszin Ádám (Szolnok)
Az univerzális bal lábas játékos ezúttal a támadósor mögött, majd támadóként játszva vette ki alaposan részét a sima szolnoki győzelemből. Sebességét kihasználva, rágyorsításaival rendre veszélyt okozott a siófoki védelemben.

Rétyi Róbert (Ajka)
A négy ajkai gólból három az ő nevéhez fűződött. Az első talán szerencsésnek mondható, de a másik kettő szép találat volt, a harmadik pedig a forduló gólja. Végig veszélyes és aktív volt, nálunk egyértelműen ő a forduló játékosa.

Nagy Krisztián (Ajka)
A góllövőlista vezetője ezen a meccsen is letette a névjegyét egy félollóval szerzett góllal, és azzal, hogy folyamatosan rettegésben tartotta a védőket. Kis szerencsével több gólt is szerezhetett volna.

Varga Barnabás (Gyirmót) 
Rangadót nyert a Gyirmót és feljutó helyre küzdötte magát. Az igazi különbséget és a három pontot a csatár remek fejese jelentette, így nem volt kérdéses a helye a forduló válogatottjában

A forduló edzője:

Kis Károly (Ajka)
A szerényen és csendben dolgozó mester folytatja remeklését csapatával. Ezúttal kiütéses győzelmet arattak, és vezetik a tabellát. Érdemes kiemelni, hogy nem csupán eredményesek, de élményszámba menő támadófutballt produkálnak hétről hétre, pedig költségvetésük alapján messze vannak a mezőny elitjétől.

A forduló cseréje

Vígh Ádám (Dorog)
Még negyedórányi játéklehetőség sem jutott a cserecsatárnak, de pár perccel beállása után parádés gólt szerezve bebiztosította a dorogiak sikerét az ETO ellen.

Neked ajánljuk
Átigazolások
BVSC
Szekeres Tamást nevezhetik ki
Információink szerint a jövőben Szekeres Tamás felelhet a BVSC-nél lévő szakmai munkáért.
Ferencváros
Arbër Hoxha
Az ulloi129.hu szerint valóban a klub látókörében van a horvát lapok által a Fradival szóba hozott Slaven Belupo-szélső, Arbër Hoxha.
Légiósok
Gulácsi Péter
A kispadra szorult Gulácsi Péter "elgondolkodik a jövőjéről" az RB Leipzignél - írja a német Kicker.
Tovább az összes átigazoláshoz