Fotó: M4 Sport

A Diósgyőr edzője még meg is védte sportszerűtlen kapusát: "Rúgjon az MTK-nak gólt a gyerek" - videó

Kuznyecov Szergej nem talált semmi kivetnivalót kapusa cselekedetében, aki alaposan elrontotta egy kisfiú születésnapját.
Budai László 2023. március 14., kedd 8:04
Fotó: M4 Sport
Kuznyecov Szergej nem talált semmi kivetnivalót kapusa cselekedetében, aki alaposan elrontotta egy kisfiú születésnapját.
Szerző: Budai László 2023. március 14., kedd 8:04

Sportszerűtlen jelenetet láthattak a szurkolók a hétfő esti, MTK-Diósgyőr (4-2) mérkőzés szünetében. A második félidei kezdőrúgást egy kisfiú, a kék-fehérek születésnapos utánpótlás-labdarúgója, Varga Énok végezhette el, aki nagy lendülettel vezette rá a labdát az ellenfél kapujára, a vendégek kapusa, Senkó Zsombor azonban nem adta meg azt az örömöt a gyermeknek, hogy gólt lőhessen, kétszer is védte a lövését, majd elrúgta a labdát. Az igen elkeseredett kisfiút a testvére vitte le az eset után a pályáról.

A jelentről a találkozót követő sajtótájékoztatón a DVTK vezetőedzőjét, Kuznyecov Szergejt is megkérdezték, aki nem látott semmi kivetnivalót, inkább megvédte kapusát.

Rúgjon az MTK-nak gólt a gyerek

- nyilatkozta tömören Kuznyecov, derült ki az nso.hu videójából.

Az ominózus jelenet az M4 Sport videóján

Olvastad már?
Békejobbot nyújt az MTK-s kisfiú édesapja: "Nem neheztelünk Zsombira, a kispadról »nyomták ezt neki«" - szívesen találkoznának a diósgyőri kapussal
A hétéves Varga Énok apukája szeretné, ha a Diósgyőr kapusa érezné, hogy egy rossz döntéstől még nem áll meg az élet. Az MTK azzal kárpótolta a kisfiút, hogy meghívta őt a felnőttek edzésére.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Mezőkövesd
Cseri Tamás
Cseri Tamás az M4 Sportnak erősítette meg, hogy a következő szezonban, az NB II-ben is a Mezőkövesd játékosa lesz.
MTK Budapest
Szerződéshosszabbítás
Németh Krisztián 2025 nyaráig szóló szerződéshosszabbítást kötött az MTK-val.
Kecskemét
Szerződéshosszabbítás
Az NB I-ben idén debütáló, a klubot 2021 óta szolgáló Kersák Roland tovább gyarapíthatja lila-fehér mérkőzései számát, a kapus pénteken ismét elkötelezte magát a KTE mellett és új szerződést írt alá.
Tovább az összes átigazoláshoz