fotó: dvtk.hu

A Diósgyőr edzője a Fradi elleni MK-kiesés után: "Azt terveztük, hogy sorra cseréljük be a támadó játékosokat, akik a javunkra eldöntik a mérkőzést"

A Fradi pályaedzője, Leandro szerint minden futballista ilyen atmoszférában szeretne pályára lépni.
Budai László 2024. április 4., csütörtök 8:17
fotó: dvtk.hu
A Fradi pályaedzője, Leandro szerint minden futballista ilyen atmoszférában szeretne pályára lépni.
Szerző: Budai László 2024. április 4., csütörtök 8:17

A Fradi szerda este 2-0-s győzelmet ért el a Diósgyőr otthonában, így magabiztosan biztosította a helyét a MOL Magyar Kupa elődöntőjében. Így látták az összecsapást a találkozó főszereplői.

Vladimir Radenković (DVTK): - Büszke vagyok a játékosaimra, mert végig küzdöttek, az ötözőben is azt mondtam nekik a találkozót követően, hogy bátran nézzenek a tükörbe. Egy igen erős csapattal találkoztunk ma, amelyik egy szinttel előttünk jár. Az első félidőben próbáltunk szervezetten védekezni, és lezárni a területeket az ellenfél elől. Többet birtokolták a labdát, ám igazán nagy helyzeteket nem dolgoztak ki. A szünet után nagyjából egyenlő erők küzdelmét látta a közönség.

Azt terveztük, hogy az utolsó félórában sorra cseréljük be a támadó játékosokat, akik a javunkra tudják eldönteni a mérkőzést, ami addig a pontig megvalósult, hogy mi is alakítottunk ki helyzeteket, ám azokat nem értékesítettük, így nem maradt más hátra, mint gratulálni a Ferencvárosnak a győzelemhez.

(dvtk.eu)

Leandro de Almeida (FTC, pályaedző): - Köszönjük a szurkolóinknak a támogatást, nagyon nagy dicséret illeti őket, fantasztikus hangulatot teremtettek, arról nem is beszélve, hogy egy szerda estéről van szó, így is sokan elkísértek minket. A hazai drukkerek is kitettek magukért, úgy gondolom, hogy minden futballista ilyen atmoszférában szeretne pályára lépni. Ami a teljesítményünket illeti, a mi akaratunk érvényesült ma este, kontrolláltuk a játékot. A találkozó elején általában hibákat vétettünk az utolsó passzoknál és a befejezéseknél, emiatt nem tudtuk olyan korán megszerezni a vezetést, mint ahogy szerettük volna. Később azonban sikerült felőrölni az ellenfelet, gratulálok a srácoknak, keményen megdolgoztak a mai sikerért. (fradi.hu)

Olvastad már?
Hiába a fiatalszabály és az MLSZ-milliók: Külföldön jóval többet játszanak az U21-esek, mint az NB I-ben - nincs magyar csapat az első 150-ben sem
A CIES legújabb kutatásából az derült ki, hogy - a fiatalszabály ellenére - az elmúlt egy évben világszinten az első 150 csapatba sem fértek be az NB I-es együttesek az U21-es játékosok szerepeltetését tekintve.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Kisvárda
Lucas
A csakfoci.hu úgy tudja, akár az is elképzelhető, hogy Lucas az NB III-ba igazolhat, mellette pedig a Loki akadémiáján edzősködhet.
Diósgyőr
Eldőlt a vezetőedző sorsa
Kiderült, hogyan alakul Vladimir Radenkovic és a játékoskeret jövője a DVTK-nál.
Debreceni VSC
Igazolások
Srdjan Blagojevic a dvsc.hu-nak és a "Csak a Loki" magazinnak beszélt a nyári erősítésekről.
Tovább az összes átigazoláshoz