A DAC tulajdonosa bajnoki címre és európai csoportkörre tör: "Mindenki láthatta a Slovan elleni találkozón, miért nem lettünk elsők"

Világi Oszkár szerint csapata tovább erősödik majd, de nem lesz elég a hatpontos előny a következő idényben sem a Slovan előtt.
Csakfoci.hu 2023. május 23., kedd 19:30
Világi Oszkár szerint csapata tovább erősödik majd, de nem lesz elég a hatpontos előny a következő idényben sem a Slovan előtt.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. május 23., kedd 19:30

Győzelemmel zárta az idényt a DAC, a sárga-kékek pedig végül a szlovák bajnokság második helyén zártak, úgy, hogy sokáig harcban voltak a bajnoki címért is. Az idényt Világi Oszkár klubtulajdonos értékelte a sportolunk.sk-nak.

- Több klubrekord és nagy ünneplések vannak mögöttünk. A második helyen végeztünk és az egész stadion ünnepel bennünket. Ez az jelenti, hogy valamit jól csinálunk. Krstović pedig a bajnokság gólkirálya lett. Mindenki, aki látta a Slovan elleni találkozót, tudja, hogy milyen módon nem lettünk bajnokok. Ez egy tanúság számomra, hogy a következő idényben nem elég a hatpontos előny, hanem több kell. Bajnokok leszünk és tovább fogunk erősödni.

Ez egy tanúság számunkra. Ami nem öl meg, az megerősít – nyilatkozta Világi, aki kifejtette véleményét Adrián Guľa vezetőedzőről is.

- Ő egy olyan ember, akit nagyon becsülök. Sikerült összefognia a csapatot, ugyanis nem volt teljesen egységes, neki ez sikerült. Van egy jó edzőnk és megvan a csapat gerince, amit még ki kell egészítenünk.

Júliusban elkezdjük az idényt és a Konferencia ligát. Mindkét sorozatban vannak céljaink, hogy erősek legyünk, a csoportkörbe kerüljünk majd a bajnokságban nem bízunk semmit a véletlenre. Az elejétől kezdve a bajnoki címre fogunk törekedni.

A Fortuna liga legjobb góllövője Nikola Krstović lett, akit nehéz lesz Dunaszerdahelyen tartani.

- Krstović a liga fölé nőtt. A Besztercebányának szerzett gólja zseniális volt. Nagy küzdelem lesz, hogy Dunaszerdahelyen tartsuk, de ilyen az élet. A játékosok érkeznek, majd távoznak. Amikor Ramirez eligazolt, mindenki azt mondta, hogy nem jön helyette senki, de érkezett Krstović. A DAC egy olyan csapat, amely ebből kilábal. Krstović fantasztikus karrier előtt áll. Nagyon tehetséges, talán a legtehetségesebb támadó, aki valaha Dunaszerdahelyen volt. Talán ilyen a sors, hogy tovább lépjen. Ha nálunk marad, örülni fogunk, de ha nem, igazolnunk kell helyette.

TOVÁBB: A teljes cikk itt olvasható!

Olvastad már?
Két NB I-es csapat is verseng a DAC magyar játékosáért
A csakfoci.hu úgy értesült, hogy a Paksi FC és a Kecskeméti TE is leigazolná a dunaszerdahelyi Szendrei Ákost.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
RB Leipzig
Orbán Willi
Sajtóhírek szerint Orbán Willi hamarosan szerződést hosszabbít Lipcsében.
Ajka/Vasas
Schindler Szabolcs
Ahogyan azt honlapunk előre jelezte: távozott a Vasas tartalékcsapatától Schindler Szabolcs és az NB II-es Ajka vezetőedzője lett.
Ferencváros
Profi szerződés
A Ferencváros profi szerződést kötött Bagi Ádámmal, a 17 éves támadó 2019 óta erősíti a klubot.
Tovább az összes átigazoláshoz