Fotó: www.dac1904.sk/hu

A DAC-edző a kupaégés után: "Komoly döntéseket kell meghoznunk"

"Átlagos teljesítménnyel csak átlagos eredmények érhetőek el" - feddte meg csapatát Adrian Guľa.
Budai László 2022. október 19., szerda 20:45
Fotó: www.dac1904.sk/hu
"Átlagos teljesítménnyel csak átlagos eredmények érhetőek el" - feddte meg csapatát Adrian Guľa.
Szerző: Budai László 2022. október 19., szerda 20:45

Amint arról mi is beszámoltunk, a DAC kedden - három magyarral (Veszelinov Dániellel, Kalmár Zsolttal és Balogh Norberttel) a kezdőjében - váratlan vereséget szenvedett a Homonna csapatától, így búcsúznia kellett a Szlovák Kupától. A fájó eredmény után Adrian Guľa, a Dunaszerdahely vezetőedzője sem kímélte együttesét.

- Nagyon csalódott vagyok, mert a Slovnaft Cup egy nagy jelentőségű sorozat volt számunkra. A kiesés egy komoly komplikáció, teljesen más eredményt akartunk elérni ebben a versenysorozatban. Bár az első félidőben megszereztük a vezetést, nem voltunk kellőképpen dominánsok. Mindig hiányzott egy fél lépés, hogy a kellemetlen ellenfélnek belőjük a második gólunkat is. Még ha relatíve irányítottuk is a meccs menetét, a hazaiak folyamatosan veszélyeztettek a pontrúgásokból. Ez meg is bosszulta magát, mi magunk nyújtottuk át tálcán a gólt. Az egyenlítésre adott reakciónk sem volt jó, elvesztettük a fejünket. Nem volt meg a kellő érzelem, hogy a magunk javára fordítsuk az összecsapást, hiányzott a csapatszellem. Ezúttal a cserék sem segítettek. Ez számunkra és a szurkolók számára is egy komplikáció, komoly csalódás ért minket. Tavaly is egy szívós második ligás csapat búcsúztatott minket, amiből nem tanultunk. Maximális határozottsággal és felkészült játékosokkal vágtunk neki a meccsnek, akiknek terhelésre és játéklehetőségre volt szükségük, hogy megmutassák: ők is itt vannak. Nyolc találkozón veretlenek voltunk, így fontos volt, hogy energiát vigyenek az összecsapásba.

- Ez nem valósult meg, így komoly döntéseket kell meghoznunk, mert átlagos hozzáállással csak átlagos eredmények érhetők el.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Callum Styles
Angol sajtóhírek szerint valamivel több mint 2 millió fontos kivásárlási záradék szerepel Callum Styles szerződésében.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Angol sajtóhírek szerint a Championshipben vitézkedő Birmingham mellett az MLS-ben szereplő Philadelphia Union és a Toronto is ajánlatot tehet Brandon Ormonde-Ottewillért.
DVSC
Marko Milosevic
A nezavisne.com szerint Marko Milosevic kapus távozik a klubtól télen, miután alig jut játéklehetőséghez. A 32 éves játékos márciusban igazolt a Lokihoz és 11 tétmeccsen védett.
Tovább az összes átigazoláshoz