Novothny megállapodott az új klubjával - ennyi időre írhat alá

Egybehangzó ciprusi sajtóhírek szerint Novothny Soma nagy eséllyel távozik a VfL Bochumtól, miután a magyar támadó mindenben megegyezett a ciprusi Anorthosis Famagustával.
Csakfoci Admin 2021. december 29., szerda 10:37
Egybehangzó ciprusi sajtóhírek szerint Novothny Soma nagy eséllyel távozik a VfL Bochumtól, miután a magyar támadó mindenben megegyezett a ciprusi Anorthosis Famagustával.
Szerző: Csakfoci Admin 2021. december 29., szerda 10:37

Szombat délelőtt számoltunk be ciprusi sajtóhírekre hivatkozva, hogy a helyi élvonalbeli bajnokságban szereplő Anorthosis Famagusta szerződtetné Novothny Somát, a VfL Bochum magyar csatárát a téli átigazolási időszakban.

A 27 éves támadó lehetséges klubváltása körül felgyorsultak az események: A ciprusi 24sports és a csapat szurkolói oldala, az anorthosis24.net már konkrét fejleményekről számolt be.

A két klub mindenben megegyezett Novothnyval, már csak a német együttes beleegyezése szükséges, amely rövidesen megtörténik és a korábbi Újpest-csatár 2023 májusáig szóló szerződést fog aláírni az Anorthosisszal. A hivatalos bejelentés a következő 24 órában várható.

A protethlima.com állítja, Novothny a korábbi csapattársát, a jelenleg AEL Limasszol erősítő északmacedón válogatott védőt, Kire Ristevskit is megkérdezte az Anorthosziszról.

Novothny Soma tavaly szeptemberben szerződött az akkor még másodosztályú Bochumhoz, majd a német Bundesliga idei szezonjában eddig csak 74 percet kapott 6 mérkőzésen, ezeken pedig egy gól fűződött a nevéhez.

Olvastad már?
A Vidi kiszemeltjéről nyilatkoztak hazájában: "Nem tudom, marad-e a szurkolói balhé után" - reagált az érintett is
Azeri sajtóhírek szerint Mahir Emreli, a Legia Varsó azeri csatára a MOL Fehérvár FC-ben folytathatja pályafutását. A Vidi kiszemeltjéről a korábban több lengyel csapatban is játszó kapus nyilatkozott, valamint az ügyben most megszólalt az érintett játékos is.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC
Pap Eduárd
Román sajtóhírek szerint Pap Eduárd az NB II-es győri ETO FC együtteséhez került, a Botosani tulajdonosa azonban azt mondja, egyelőre még nem került pont az ügy végére.
Kazincbarcika
Bencze Antal
A szabadon igazolható Bencze Antal Kazincbarcikán folytatja pályafutását.
DAC
Samuel Petrás
A Zsolnától kölcsönvett Samuel Petrás a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a klub érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a kapussal.
Tovább az összes átigazoláshoz