Fotó: instagram.com/oficialcap/

Légiósok: Vadócz ismét alaposan rácáfolt a kétkedőkre - a meccs legjobbjának választották

Az alig több mint 1 hónap múlva a 36. születésnapját ünneplő magyar középpályás az új vezetőedzőnél is a Penarol egyik legfontosabb játékosa.
Nyikes Zoltán 2021. március 27., szombat 9:49
Fotó: instagram.com/oficialcap/
Az alig több mint 1 hónap múlva a 36. születésnapját ünneplő magyar középpályás az új vezetőedzőnél is a Penarol egyik legfontosabb játékosa.
Szerző: Nyikes Zoltán 2021. március 27., szombat 9:49

Ahogyan arról korábban beszámoltunk: az uruguayi élvonalban szereplő Penarol magyar középpályása, Vadócz Krisztián gólpasszal és jó játékkal járult hozzá csapata 2-1-es győzelméhez a Progreso elleni idegenbeli bajnokin.

A 42-szeres válogatott játékos teljesítményét pedig a szurkolók is elismerték:

a Penarol közösségi oldalán indított szavazáson Vadóczot választották meg a mérkőzés legjobbjának.

A nemsokára 36 éves honfitársunk remek teljesítményét már csak azért is érdemes kiemelni, mert a világ egyik legnagyobb klubjába történő igazolásakor sokan vélekedtek úgy, hogy csak az akkori vezetőedző, Diego Forlán miatt került a Penarolhoz - aki korábban csapattársa volt -, aztán pedig Forlán távozásakor szintén felerősödtek azok a hangok, hogy ezt követően valószínűleg már nem is lesz helye a magyar játékosnak a csapatban. Vadócz aztán alaposan rácáfolt a kétkedőkre és az új vezetőedzőnél, Mauricio Larrieránál is a Penarol egyik legfontosabb játékosa és a szurkolók egyik kedvence maradt.

Az újabb győzelmével pedig már a második helyre lépett elő a montevideói együttes, amely a következő fordulóban a hatodik Fenixet fogadja, magyar idő szerint kedd hajnalban.

https://www.instagram.com/p/CM4tBLDpqDP/

Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC Győr
Kuznyecov Szergej
A csakfoci.hu számolt be először arról vasárnap, hogy Kuznyecov Szergej az egyik jelölt a győri kispadra. A Kisalföld ezúttal azt írja, hogy csütörtökön Győrben járt Kuznyecov és az ETO vezetőivel tárgyalt.
Kecskemét
Horváth Krisztofer
A Torino technikai igazgatója, Davide Vagnati kéthetente érdeklődik magyar válogatott kölcsönjátékosuk felől - állítja a futballista ügynöke. (TMW)
Újpest
Tim Hall
Az Újpest és Tim Hall közös megegyezéssel szerződést bontott. A luxemburgi védő 2023 januárjában érkezett Újpestre. Első félszezonjában 14 meccsen lépett pályára, míg a mostani évadban 15 NB I-es találkozón.
Tovább az összes átigazoláshoz