Lazovic meglepő válasza Nikolicnak: Ezért nem jött össze újra a Vidivel bajnokságot nyerő duó

Lapértesülések szerint a trénerrel Székesfehérváron bajnoki címet nyert Danko Lazovic és a Manchester United egykori klasszisa, Nemanja Vidic sem akar Moszkvában együtt dolgozni Marko Nikoliccsal.
Dudás Gábor 2020. május 14., csütörtök 19:02
Lapértesülések szerint a trénerrel Székesfehérváron bajnoki címet nyert Danko Lazovic és a Manchester United egykori klasszisa, Nemanja Vidic sem akar Moszkvában együtt dolgozni Marko Nikoliccsal.
Szerző: Dudás Gábor 2020. május 14., csütörtök 19:02

Orosz és szerbiai sajtóhírek szerint sem Nemanja Vidic, sem Danko Lazovic nem lesz Marko Nikolic segítője új csapatánál, a Lokomotiv Moszkvánál. A legutóbb a Vidinél dolgozó tréner mind a legnagyobb sikereit a Manchester Unitednél elérő egykori védőt, mind korábbi belgrádi és fehérvári játékosát felkérte, hogy legyen tagja az orosz fővárosban a szakmai stábnak, de mindketten nemet mondtak a felkérésre.

Vidic jelenleg a manchesteri klubnál tevékenyedik, mint egyfajta nagykövet, de ennek ellenére is meglepőnek mondják az elutasító válaszát a lapok, hiszen a korábbi kiválóság a pro-licencet is megszerezte, és többször is kijelentette, hogy szeretne majd edzőként dolgozni.

Ennél is meglepőbbnek tartják Lazovic negatív válaszát. A 2018 szeptemberében a Viditől emlékezetes körülmények között távozott és vissza is vonult egykori szerb válogatott támadó karrieje utolsó bajnoki címét épp Nikolic irányítása mellett szerezte meg Székesfehérváron, de a Partizan Belgrádnál is dolgoztak együtt a felek. Ennek ellenére az utóbbi bő másfél évben magáról alig hallató egykori PSV-játékos sem akart csatlakozni volt mesteréhez.

Csütörtökön dőlt el hivatalosan is, hogy Nikolic a Lokomotiv Moszkva vezetőedzője lesz június 1-től, és ezzel akár egyből a Bajnokok Ligája csoportkörében találhatja magát. Lazovic és Vidic felkérése a két ex-játékos múltja és nemzetisége mellett azért is adhatta magát, mert mindketten megfordultak az orosz Premjer Ligában: a csatár 2010 és 2013 között a Zenit futballistája volt (két bajnokságot is nyert a szentpéterváriakkal), míg Vidic 2004 és 2006 között a Szpartak légiósaként játszott Moszkvában.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Milos Kruscic/Nebojsa Vignjevic
A csakfoci.hu információi szerint nem Milos Kruscic irányítja a jövőben a lila-fehéreket. Jó eséllyel Nebojsa Vignjevic tér majd vissza a Megyeri útra.
Debreceni VSC
Matar Dieye
A DVSC 25 éves szenegáli csatára, Matar Dieye a 2023/2024-es szezont kölcsönben a finn KuPS-nél tölti. A támadó az NB I-ben egy mérkőzésen lépett pályára.
Győr
Tímár Krisztián
Megerősítést nyert a csakfoci.hu információja: távozott az ETO FC Győr kispadjáról Tímár Krisztián. A pótlás házon belülről érkezett Antonio Munoz személyében.
Tovább az összes átigazoláshoz