Lazovic meglepő válasza Nikolicnak: Ezért nem jött össze újra a Vidivel bajnokságot nyerő duó

Lapértesülések szerint a trénerrel Székesfehérváron bajnoki címet nyert Danko Lazovic és a Manchester United egykori klasszisa, Nemanja Vidic sem akar Moszkvában együtt dolgozni Marko Nikoliccsal.
Dudás Gábor 2020. május 14., csütörtök 19:02
Lapértesülések szerint a trénerrel Székesfehérváron bajnoki címet nyert Danko Lazovic és a Manchester United egykori klasszisa, Nemanja Vidic sem akar Moszkvában együtt dolgozni Marko Nikoliccsal.
Szerző: Dudás Gábor 2020. május 14., csütörtök 19:02

Orosz és szerbiai sajtóhírek szerint sem Nemanja Vidic, sem Danko Lazovic nem lesz Marko Nikolic segítője új csapatánál, a Lokomotiv Moszkvánál. A legutóbb a Vidinél dolgozó tréner mind a legnagyobb sikereit a Manchester Unitednél elérő egykori védőt, mind korábbi belgrádi és fehérvári játékosát felkérte, hogy legyen tagja az orosz fővárosban a szakmai stábnak, de mindketten nemet mondtak a felkérésre.

Vidic jelenleg a manchesteri klubnál tevékenyedik, mint egyfajta nagykövet, de ennek ellenére is meglepőnek mondják az elutasító válaszát a lapok, hiszen a korábbi kiválóság a pro-licencet is megszerezte, és többször is kijelentette, hogy szeretne majd edzőként dolgozni.

Ennél is meglepőbbnek tartják Lazovic negatív válaszát. A 2018 szeptemberében a Viditől emlékezetes körülmények között távozott és vissza is vonult egykori szerb válogatott támadó karrieje utolsó bajnoki címét épp Nikolic irányítása mellett szerezte meg Székesfehérváron, de a Partizan Belgrádnál is dolgoztak együtt a felek. Ennek ellenére az utóbbi bő másfél évben magáról alig hallató egykori PSV-játékos sem akart csatlakozni volt mesteréhez.

Csütörtökön dőlt el hivatalosan is, hogy Nikolic a Lokomotiv Moszkva vezetőedzője lesz június 1-től, és ezzel akár egyből a Bajnokok Ligája csoportkörében találhatja magát. Lazovic és Vidic felkérése a két ex-játékos múltja és nemzetisége mellett azért is adhatta magát, mert mindketten megfordultak az orosz Premjer Ligában: a csatár 2010 és 2013 között a Zenit futballistája volt (két bajnokságot is nyert a szentpéterváriakkal), míg Vidic 2004 és 2006 között a Szpartak légiósaként játszott Moszkvában.

Neked ajánljuk
Átigazolások
ZTE
Érkező
Egy szezonra szóló kölcsönszerződés keretein belül csatlakozik a Zalaegerszeghez a Puskás Akadémia fiatal középpályása, Bakti Balázs. (ztefc.hu)
Kisvárda
Újabb érkező
Budafoki kitérővel Zalaegerszegről érkezett a középpályás, Soltész István, aki felnőtt szinten most először játszhat egy csapatban fivérével, Dominikkal.
Kisvárda
Új igazolás
A klub harmadik nyári szerzeménye a 29 éves kapus, Hrabina Alex, aki legutóbb az NB III-as Tiszaújvárosban játszott, de az NB I-ben a DVSC színeiben is szerzett tapasztalatot.
Tovább az összes átigazoláshoz