www.whufc.com

"Európa egyik legnagyobb tehetsége" - az angol sztárcsapat bemutatta az U17-es válogatott egyik hősét

A West Ham United klubhonlapja bejelentette a világ topcsapatai által is csábított Hegyi Krisztián érkezését. A magyar kapust elismerő szavakkal illette a korábban többek között a Real Madridnál és a Chelsea-nél is dolgozó szaktekintély.
Nyikes Zoltán 2019. május 25., szombat 10:17
www.whufc.com
A West Ham United klubhonlapja bejelentette a világ topcsapatai által is csábított Hegyi Krisztián érkezését. A magyar kapust elismerő szavakkal illette a korábban többek között a Real Madridnál és a Chelsea-nél is dolgozó szaktekintély.
Szerző: Nyikes Zoltán 2019. május 25., szombat 10:17

A Premier League-ben szereplő West Ham United a hivatalos oldalán jelentette be, hogy a klubnál folytatja pályafutását az U17-es magyar válogatott kapus, Hegyi Krisztián.

A londoniak honlapja hangsúlyozza, hogy a Haladás U17-es csapatától érkező játékos Európa egyik legnagyobb tehetsége, nagyon jó benyomást tett a WHU felnőttcsapatánál dolgozó kapusedzőre, Xavi Valeróra – aki korábban Rafa Benítez vezetőedző mellett megfordult a Real Madrid, a Napoli, a Chelsea, az Inter és a Liverpool csapatainál is –, továbbá kiemelik, hogy a nemrég véget érő U17-es Európa-bajnokságon a magyar válogatott alapembere volt, és oroszlánrészt vállalt az ötödik hely megszerzésében, ami világbajnoki részvételt ért fiataljainknak.

A cikkből kiderül, hogy Valero nagy befolyással volt a magyar hálóőrre, akit mindenképpen az első csapatnál, a saját kapusai között akart tudni, mert nagyon izgatott, hogy egy ilyen kivételes labdarúgóval dolgozhat együtt és segíthet a fejlődésében.

– Krisztián a korosztályának egyik legmagasabban jegyzett kapusa Európában, és igazi diadal a számunkra, hogy elcsábítottuk őt a klubunkhoz. Meghívtuk őt és a családját is, hogy bemutassuk nekik a Chadwell Heath és a Rush Green edzőközpontot és az összes létesítményét, és végül nagyon lenyűgözte őket a klub ambíciója, történelme és a fiatal labdarúgókhoz való elkötelezettsége. Krisztiánnak számos ajánlata volt a világ legnagyobb klubjaitól, ezért nagyon elégedettek vagyunk, hogy végül minket választott, már alig várom, hogy láthassam, hogyan fejlődik itt a következő évek során – nyilatkozta a neves spanyol kapusedző.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Debreceni VSC
Hayk Hovakimyan
A debreceni sportigazgató elmondta, hogy alaptalanok a pletykák, melyek Srdjan Blagjoevic Loki-edzőről és az orosz élvonalbeli FC Szocsiról szólnak.
DVSC
Srdjan Blagojevic
Külföldön azt írják, hogy Srdjan Blagojevic vezetőtedző az orosz élvonalbeli FC Szocsi egyik jelöltje.
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
Tovább az összes átigazoláshoz