Az év magyar gólkirályát egy 13-szoros bajnokcsapat szerződtetné - sajtóhír

Eppel Márton továbbra is külföldön folytathatja pályafutását azután, hogy elhagyta kazah klubját. Az egyik legismertebb lengyel klub csábítja a támadót. 
Dudás Gábor 2020. január 2., csütörtök 16:45
Eppel Márton továbbra is külföldön folytathatja pályafutását azután, hogy elhagyta kazah klubját. Az egyik legismertebb lengyel klub csábítja a támadót. 
Szerző: Dudás Gábor 2020. január 2., csütörtök 16:45

Eppel Márton a Wisla Krakkó célkeresztjében áll - értesült a lengyel Interia Sport. Mint ismeretes, a magyar válogatott csatár nemrég elhagyta eddig klubját, a kazah élvonalban a második helyen végzett Kajrat Almatit, de mint nemrég fogalmazott a támadó, "még egy jó pár évig" szeretne külföldön maradni.

A lengyel lap szerint erre a Wisla kínál lehetőséget Eppelnek, amely már fel is vehette a kapcsolatot a magyar játékossal. A krakkói együttes jelenleg csak a 15. helyen áll az Ekstraklasában - amelyet korábban 13-szor is megnyert - és mindenképpen erősítésre volna szüksége, ebben pedig kapóra jöhetne a számára a klub nélküli, így ingyen igazolható csatár.

Eppel a kazah futbalidényben 16 találattal a góllövőlista harmadik helyén végzett holtversenyben, de korábban az OTP Bank Ligában meg is nyerte a gólkirályi címet. Mint ahogy ő lett a magyar labdarúgás gólkirálya is 2019-ben - senki nem szerzett nála több bajnoki találatot a nemrég véget ért esztendőben.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Fehérvár FC / Kisvárda
Kisvárdai alapember tart a Vidihez
A csakfoci.hu információi szerint a Fehérvár FC-nél folytathatja pályafutását Bohdan Melnik, az NB I-től búcsúzó Kisvárda 27 éves középályása.
DVSC
George Diba
A Loki a Hapoel Haifa egyik játékosát, a 25 éves belső védőt, Georgi Dibát szemelte ki.
DAC
Vitális Milán
Az eredetileg 2025 nyarán lejáró kontraktusát további két évvel hosszabbította meg a 22 éves magyar középpályás, aki iránt több klub is érdeklődött.
Tovább az összes átigazoláshoz