A Fraditól távozó válogatott csatár aláírt az új csapatánál - hivatalos

Az FK Khimki hivatalos honlapján jelentette be Nyikolaj Szignyevics szerződtetését.
Csakfoci Admin 2020. szeptember 8., kedd 17:22
Az FK Khimki hivatalos honlapján jelentette be Nyikolaj Szignyevics szerződtetését.
Szerző: Csakfoci Admin 2020. szeptember 8., kedd 17:22

A fehérorosz válogatott támadó, Nyikolaj Szignyevics várható átigazolásáról sajtóhírek alapján már egy héttel ezelőtt beszámoltunk. A moszkvai csapat kedden délután hivatalos bejelentést tett.

- Számomra a Khimki egy új fejezet a karrieremben, ahogy az orosz bajnokság is érdekes kihívásnak ígérkezik. Az elmúlt időszakban nem játszottam, így hiányoznak a nagy győzelmek. Nagyon örülök, hogy ide igazolhattam, harcolni fogok a klubért, és az elérendő eredményekért. Magyarországon volt egy műholdvevőm, amikor tehettem, megnéztem az orosz bajnokság meccseit, hogy tudjam, milyen bajnokságba igazolok. A szerződés aláírása előtt beszéltem Dmitry Gunko vezetőedzővel. Bemutattak a csapatnak, megismerkedtem a srácokkal, és készen állok a kemény munkára - mondta a klubhonlapnak Szignyevics.

A 28 éves csatár 2018 decemberében került a Ferencvároshoz, összesen 32 bajnokin játszott és ötször volt eredményes, kétszeres magyar bajnoknak is mondhatja magát. Legutóbb, az előző idényben a DVTK kapuját tudta bevenni még tavaly szeptemberben.

A Khimki hat forduló alatt három pontot szerzett, és a kiesést jelentő 15. helyen áll az orosz élvonalbeli bajnokságban.

Neked ajánljuk
Átigazolások
RB Leipzig
Orbán Willi
Sajtóhírek szerint Orbán Willi hamarosan szerződést hosszabbít Lipcsében.
Ajka/Vasas
Schindler Szabolcs
Ahogyan azt honlapunk előre jelezte: távozott a Vasas tartalékcsapatától Schindler Szabolcs és az NB II-es Ajka vezetőedzője lett.
Ferencváros
Profi szerződés
A Ferencváros profi szerződést kötött Bagi Ádámmal, a 17 éves támadó 2019 óta erősíti a klubot.
Tovább az összes átigazoláshoz