Az RB-Sport információi szerint az orosz élvonalbeli FK Khimki szerződtetné a Ferencváros fehérorosz támadóját, Nyikolaj Szignyevicset.

Csapatváltását nagyban sejteti, hogy a szezon kezdete óta nem lépett pályára a bajnokságban és Bajnokok Ligája selejtezőjében sem. Korábban a játékos hazája egyik lapjának adott nyilatkozatában nem zárta ki annak lehetőségét, hogy távozik (a nyáron) a Ferencvárostól.

Szeretnék játszani és hasznára lenni a klubomnak, közben pedig úgy is érezni, hogy szükség van rám. (…) Természetesen vissza akarok kerülni a válogatottba is de ha nem játszom a klubomban, akkor hogyan játszhatnék a nemzeti csapatban? – fogalmazott június végén Szignyevics.

Az ulloi129.hu úgy tudja, valóban érdeklődnek az oroszok a 28 éves labdarúgó iránt.

Az ötszörös belorusz és kétszeres magyar bajnok Szignyevics még 2018 decemberében igazolt az FTC-hez, amelynek színeiben összesen 32 NB I-es bajnokin játszhatott, ezeken 5 gólt szerzett. Legutóbb a DVTK kapuját tudta bevenni a fehérorosz válogatott csatár, még 2019 szeptemberében.

Szignyevics mellett Chidi Osuchukwu (Rukh Brest), Islambek Kuat (legutóbb Orenburg) is FK Khimki játékosa lehet ebben a hónapban.

BL: Szerb vagy izraeli ellenfél is várhat a Fradira a rájátszásban – íme, a lehetséges ellenfelek listája