Fotó: Twitter

Újabb sokkoló hír az elhalasztott BL-selejtező kapcsán: Szívrohamot kapott a meggyilkolt szurkoló édesanyja

Sajtóhírek szerint a meggyilkolt AEK-szurkoló édesanyja szívrohamot kapott, miután megtudta, hogy fia meghalt.
Csakfoci.hu 2023. augusztus 8., kedd 15:51
Fotó: Twitter
Sajtóhírek szerint a meggyilkolt AEK-szurkoló édesanyja szívrohamot kapott, miután megtudta, hogy fia meghalt.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. augusztus 8., kedd 15:51

Kedden az AEK Athén otthonában lépett volna pályára a Dinamo Zagreb a Bajnokok Ligája-selejtező harmadik fordulójának odavágóján, azonban az UEFA döntésének értelmében a kedd esti találkozót későbbi időpontra halasztották, miután brutális balhé robbant ki a két szurkolótábor között, aminek következtében egy szurkoló el is hunyt.

A beszámolók először azt írták, hogy a balhé során egy 22 éves AEK-drukkert késeltek meg, azonban a későbbi híradások már egy 29 éves görög drukkerről szóltak, aki a kórházba szállítás közben vesztette életét. A dvnevnik.hr a görög sajtóra hivatkozva azt írja, hogy a meggyilkolt AEK-szurkoló édesanyja szívrohamot kapott, miután megtudta, hogy fia meghalt. A portál szerint az anyát először a kórházból hívták, hogy ott lesz a súlyosan sérült fia, majd amikor később közölték vele, hogy meghalt, összeesett. A lap úgy tudja, hogy az anyát megfigyelésre a kórházban tartják, állapotáról egyelőre nem közöltek több információt.

Hétfőn a több mint 150 horvát drukker - és a sajtóhírek szerint a hozzájuk csapódó, az AEK-kal rossz viszonyt ápoló Panathinaikosz-szurkolók - összecsaptak a görögökkel az éjszaka során. A rendőrség tájékoztatása szerint jelenleg nyolc embert ápolnak kórházban, egyiküket például kővel találták fejbe, közel száz szurkolót pedig már letartóztattak.

Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Távozó
Távozik a DVSC-től Andrija Majdevac. A 26 éves szerb támadó 2023 augusztusában érkezett a DVSC-hez, de a tavaszi szezont kölcsönben már Szerbiában töltötte.
Légiósok / Mezőkövesd
Kövesdről igazolt a szlovák élvonal újonca
A szlovák élvonalba feljutott KFC Komárno csapata hivatalosan is bejelentette a Mezőkövesdről érkező 31 éves középpályás, Nagy Gergő szerződtetését.
Nyíregyháza
Itt a második nyári igazolás
Megvan a Nyíregyháza második nyári igazolása, Tóth Balázs is a Szparinál folytatja pályafutását.
Tovább az összes átigazoláshoz