Fotó: Imago

Storck: "Kár ez azok után, amit a klubért tettem" - következő csapatánál is magyar segítőjével dolgozhat együtt

Bernd Storck magyar segítője, Czuczi Mátyás sem marad a belga élvonalbeli Kortrijknál, de a következő feladatnak is együtt vághatnak neki.
Budai László 2023. április 25., kedd 15:30
Fotó: Imago
Bernd Storck magyar segítője, Czuczi Mátyás sem marad a belga élvonalbeli Kortrijknál, de a következő feladatnak is együtt vághatnak neki.
Szerző: Budai László 2023. április 25., kedd 15:30

Furcsa helyzetbe került Bernd Storck, aki nagy bravúrral benntartotta a belga első osztályban a Kortrijk csapatát, ám a következő idényre nem marad, ezt néhány napja jelentette be a korábbi magyar szövetségi kapitány. A csakfoci.hu információi szerint Storck magyar segítője, Czuczi Mátyás sem dolgozik majd tovább az együttesnél, a két szakembernek április végéig van szerződése a Kortrijkkal.

Belgiumban eközben arról írnak, hogy a Kortrijk jelenleg tárgyalásban áll az amerikai üzletemberrel, Bill Foley-val, aki a Premier League-ben szereplő Bournemouth tulajdonosa is, de szeretne magának egy belga klubot, lehetőleg a legmagasabb szinten. Ez lehet a Kortrijk, és az is elképzelhető, hogy a jelenlegi klubvezetők emiatt sem tudtak hosszú távon dönteni a csapat sorsáról.

- Az itteni jövőm abszolút egy lehetséges tulajdonosváltás kezében van, hiszen úgy tűnik, a jelenlegi tulaj eladja a klubot. Kár ez azok után, amit tettem a klubért, de így működik a világ. Mindenesetre nagyon örülök annak, hogy ezt a fantasztikus egyesületet az élvonalban tudtuk tartani, ahová a Kortrijk is tartozik. Remélem, hogy az új tulajdonos befektet majd a klubba, mert szükség lesz, hogy a csapat a következő szezont is túlélje - nyilatkozta Storck.

Úgy tudjuk, konkrétumok egyelőre még nincsenek, csak puhatolózások azzal kapcsolatban, hogy Storck melyik csapatnál vállal munkát a jövőben. Az pedig szinte biztos, hogy - ahogyan az Eupennél és a Kortrijknál - leendő állomáshelyén is Czuczival együtt dolgoznak majd közösen.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Marquinhos Stankovic csapatához kerülhet?
Állítólag Stankovic hívására Marquinhos mégsem a Lokomotiv Moszkvába, hanem a városi rivális Szpartak Moszkvába szerződhet.
DVTK
23-szoros válogatott érkezett
Siniša Saničanin személyében 23-szoros bosnyák válogatott labdarúgót igazolt a DVTK. Az új igazolás a védelem közepén és bal oldalán is bevethető.
Diósgyőr
Szerződésbontás
A Diósgyőr közös megegyezéssel felbontotta Bitok Stephen szerződését.
Tovább az összes átigazoláshoz