Rossz hírt jelentettek be a BL és a spanyol foci hazai közvetítéséről

Bár az elmúlt napokban úgy tűnt, az egyik nagy szolgáltatóval meg tudnak egyezni a Spíler 2 sugárzásáról, a jelek szerint közel sem biztos, hogy egyhamar a képernyőkre kerül a BL-meccse egy része, illetve a spanyol bajnokság.
Csakfoci Admin 2018. szeptember 7., péntek 9:40
Bár az elmúlt napokban úgy tűnt, az egyik nagy szolgáltatóval meg tudnak egyezni a Spíler 2 sugárzásáról, a jelek szerint közel sem biztos, hogy egyhamar a képernyőkre kerül a BL-meccse egy része, illetve a spanyol bajnokság.
Szerző: Csakfoci Admin 2018. szeptember 7., péntek 9:40

Mint ismeretes, nemrég indult el a TV2 Csoport tematikus sportcsatornája, a Spíler 2, amely többek között a Bajnokok Ligája 19 órakor kezdődő mérkőzéseit, valamint a spanyol La Ligát is közvetíti. A csatorna azonban egyelőre nem tudott bekerülni a nagyobb szolgáltatók kínálatába, így a hétvégén a spanyol meccsek hazai közvetítéseiről sokan lemaradtak.

És ez a helyzet még egy ideig fennállhat: bár az elmúlt napokban felmerült, hogy a Spíler 2 hamarosan a Telekom kínálatába bekerülhet és az egyik legnagyobb hazai szolgáltató is elismerte a tárgyalások tényét, a jelek szerint a megegyezésre tovább kell várni. A BL csoportköre szeptember 18-án, kedden kezdődik majd meg, míg a La Liga szeptember 14-én, pénteken folytatódik a válogatott szünetet követően.

Tárgyalunk, de nem tartunk ott, hogy ebből gyors megállapodás szülessen. Az 1 millió tévés ügyfelünk érdekeit is figyelembe kell vennünk – mondta ennek kapcsán Rékasi Tibor, a Magyar Telekom vezérigazgatója azon a sajtótájékoztatón, amelyen egyébként a cég és a Ferencváros szerződéshosszabbítását, illetve a kontraktus kiterjesztését jelentették be:

Olvastad már?
Fradi: Szerződéshosszabbítást jelentettek be - kibővült a megállapodás a főszponzorral
A Ferencvárosi TC és a Magyar Telekom további négy évre szóló megállapodást írt alá csütörtökön. Az újabb szerződés megkötésével a felek a korábban megkezdett együttműködést kívánják "elmélyíteni és kiterjeszteni".
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
ZTE FC
Christy Manzinga
Manzinga 17 mérkőzésen lépett pályára a ZTE-ben, most a dél-koreai másodosztályba igazolt.
Ferencváros
Botka Endre
Meghosszabbította szerződését a Ferencvárossal Botka Endre - jelentette be hivatalos oldalán az NB I-es listavezető.
Debrecen
Ramil Sheydayev
Ezúttal a Debrecennel hozták kapcsolatba a Qarabag egyik legjobbját, a 27 éves Ramil Sheydayevet.
Tovább az összes átigazoláshoz