A főtámogatói kontraktus aláírását követően Rékasi Tibor, a Magyar Telekom Zrt. vezérigazgatója elmondta:

A Magyar Telekom büszke arra, hogy az egyik legnépszerűbb és legsikeresebb hazai sportegyesület partnere lehet. Nagyon örülünk annak, hogy hozzájárulhattunk a Ferencváros eddigi eredményeihez, és ezáltal mintegy 1,7 millió, az FTC sporttevékenységét figyelemmel kísérő magyar életében jelenhetett meg a márka. Szeretnénk, ha ez egy tipikusan magyar siker lenne közöttünk, a fociban is. Szeretnénk az álmainkat közösen megvalósítani.

Kubatov Gábor FTC-elnök kifejtette: Három éve partnerek a telekommunikációs céggel, most kibővítették a megállapodást, amelynek keretében az utánpótlásra költenek egy jelentős összeget.

Nyolc éve vagyok a Fradi elsőszámú szolgája, és azt mondtam, mikor átvettem a klub irányítását, hogy ha rend lesz, jönnek majd a komoly partnerek, cégek is. Ezért van itt a Telekom. Nem volt könnyű megegyezni a hosszabbításban, mert komoly feltételeknek kell megfelelnünk. Tudom, hogy Rékasi úr is izgul a Fradiért és ígérem, meg fogunk felelni ezeknek az elvárásoknak! Megtisztelő számunkra, hogy Magyarország vezető telekommunikációs szolgáltatója ismét bizalmat szavazott klubunknak. Reméljük, ebben a szezonban visszahódítjuk a magyar labdarúgó-bajnokság legfelsőbb fokát is – tette hozzá.

Az eddigi megállapodást kibővítették: a jövőben a Magyar Telekom névadó szponzora lesz az FTC jégkorong-, női labdarúgó-, vízilabda- és férfi torna-szakosztályának is.

Azt ugyanakkor Kubatov kiemelte: az biztos, hogy a férfi labdarúgásban nem lesz névváltoztatás. Az egyéb szakágakban viszont igen.

Kubatov azt is elárulta, hogy 2-3 szponzorral zajlanak még egyeztetések, ezek “MOL-szintűek” és a Telekom “mellé” keresnek támogatókat. “De ez egy hihetetlen szintű szerződés a számunkra” – fogalmazott az elnök.

Az aláírást követően Rékasi egy 30-as mezt is átvehetett a Fradi első emberétől, amely ugye a 30-as hívószámot és az FTC idei célját, a 30. bajnoki címet is jelképezi.