Volt főnöke is belerúgott Dárdaiba: "Elég volt a passzív futballból" - a magyar szivarozása sem tetszett neki

Ismét kritika érte a Hertha korábbi edzőjét, Dárdai Pált. Volt játékosa után volt főnöke, Fredi Bobic is megszólalt, mondván a berlini csapat már nem tudott megbirkózni a magyar tréner "passzív" játékstílusával.
Dudás Gábor 2021. december 23., csütörtök 13:48
Ismét kritika érte a Hertha korábbi edzőjét, Dárdai Pált. Volt játékosa után volt főnöke, Fredi Bobic is megszólalt, mondván a berlini csapat már nem tudott megbirkózni a magyar tréner "passzív" játékstílusával.
Szerző: Dudás Gábor 2021. december 23., csütörtök 13:48

Fredi Bobic sportigazgató kitért a Hertha klubtévéjének adott interjújában a nyáron tapasztalt állapotokra is, amelyekkel a megbízatása kezdetén találkozott.

- Véleményem szerint túl hangosan ünnepelték a bennmaradást a Herthánál - mondta az 50 éves játékos a klub saját televíziójának adott interjúban. - A kötelességüket teljesítették, de nem kellett volna hatalmas bulit csapni. Az, amit kifelé mutattak akkor, nem tüntette fel túl jó fényben a csapatot - utalt arra, hogy Dárdai Pál is egy nagy szivarral ünnepelte a megmenekülést a ZDF-nek adott nyilatkozata közben.

Az igazgató - még frankfurti időszakában - egyáltalán nem volt elragadtatva attól a

passzív futballtól,

amit a berliniek játszottak Dárdai vezetése alatt.

- Az volt az érzésem, hogy valami mást kell tennünk. Pal sokat tett a Hertháért, de nem hagyhattuk figyelmen kívül a csapat és a játékosok fejlődését

- indokolta Bobic a november végi váltást a minap a Besiktassal hírbe hozott Dárdaitól Tayfun Korkutra.

A Welt c. lap Bobic nyilatkozata mellett kitért egy másik nyilatkozatra is: a csakfoci.hu is beszámolt arról, hogy a Hertha török származású, de német válogatott középpályása, Suat Serdar is kritikus hangvételű szavakat használt, amikor a Dárdai és Tayfun Korkut közötti különbséget ecsetelte.

Az első közös edzésünk óta próbáljuk mélységből kihozni a labdákat, mindegy, mennyire szűk a terület. Így sokkal szórakoztatóbb kidolgozni a lehetőségeket. Már megpróbálunk futballozni – ez a nagy különbség - fogalmazott még a múlt héten a játékos.

Olvastad már?
Rossi: "Ha a válogatottban akar szerepelni, sokkal többet kell futnia" - interjú a kapitánnyal az új középcsatárról, a két himnuszról és a honosításokról
Az év csúcspontja számára a németek elleni döntetlen volt az Eb-n, az albánok elleni hazai vb-selejtezőt viszont szívesen elfelejtené. Marco Rossi nem igazán találja Szalai Ádám utódját, az egyik lehetséges jelölt túl keveset játszik, a másik meg túl keveset fut. Volt megkeresése a Premier League-ből is, de maradt a válogatottnál, amelynek viszont lehet akár Angliából honosított játékosa is. A csakfoci.hu interjúja a szövetségi kapitánnyal.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Fradi
Jansen az új edző
Igaznak bizonyultak a Csakfoci exkluzív információi: Pascal Jansen veszi át a Ferencváros irányítását.
DVSC
Dániából igazoltak
A 19 éves Szűcs Tamás az FC Köbenhavn korosztályos csapatától igazolt haza.
Fradi
Jansen a Népligetben
Már fotó is készült arról, ahogyan Pascal Jansen az FTC Népligeti Sportközpontjában van. A Csakfoci úgy tudja, a felek még tárgyalnak egymással.
Tovább az összes átigazoláshoz