A török fotospor.com értesülése szerint a helyi élvonalbeli bajnokságban szereplő és címvédő Besiktas Dárdai Pált nézte ki a csapat új vezetőedzőjének.

A portál értesülései szerint Dárdai menedzsere hétfő délelőtt tárgyalt az isztambuli klub vezetőivel, akiket meggyőzött a 45 éves magyar tréner szakmai tapasztalata – a magyar szakember játékosként és edzőként is hosszú éveken át dolgozott a Bundesligában.

Így a lap szerint a korábbi válogatott középpályás rövidesen meghívást kaphat a török fővárosba, hogy a jövőjéről tárgyaljon.

A német sajtó a napokban Dárdait a magyar rekordbajnok Ferencvárossal is szóba hozta, de a zöld-fehérek kispadjára végül a korábbi orosz szövetségi kapitány, Sztanyiszlav Csercseszov ült le – utóbbit pedig éppen külföldön emlegették, mint lehetséges Besiktas-edzőt, de szóba hozták a MOL Fehérvár FC korábbi trénerét, Marko Nikolicot is a 16-szoros török bajnokcsapattal.

A Fradi új edzője: “A tehetség nálam munka nélkül semmit sem ér” – Hajnal elárulta, lesznek változások a szakmai stábban