Kicker: Dárdai utódját is keresi már a Hertha - egy nagy jelölt biztosan nem érkezik

A Kicker szerint mivel Dárdai Pál egyelőre "nincs igazán nyeregben" a Herthánál és a pontkövetelményeket sem hozza az együttes, már a lehetséges utódját keresi a Hertha a nyártól.
Dudás Gábor 2021. március 18., csütörtök 11:07
A Kicker szerint mivel Dárdai Pál egyelőre "nincs igazán nyeregben" a Herthánál és a pontkövetelményeket sem hozza az együttes, már a lehetséges utódját keresi a Hertha a nyártól.
Szerző: Dudás Gábor 2021. március 18., csütörtök 11:07

Mint ismeretes, Dárdai Pál januárban tért vissza a Hertha kispadjára, és 2022 nyaráig kötöttek vele szerződést, de az akkori hírek szerint olyan kitétellel, hogy ha a berlini gárda nem teljesít egy bizonyos követelményt a nyárig (1,5 pont meccsenkénti átlagot), akkor bonthatnak a magyar trénerrel.

A Kicker információi szerint mivel eddig nem úgy tűnik, hogy a megszabott átlagot hozza majd a berlini klub - egyelőre hét találkozón 0,57 az átlag, azaz a kívánt cél alig több mint egyharmada -, a klubvezetést elkezdte keresni a megoldást, mi történjen, ha nem Dárdaival folytatják az idényt követően.

A lehetséges utódjelöltek között a Sport Bild bedobta Niko Kovac nevét is, de a Kicker információi szerint szinte teljes biztonsággal kijelenthető, hogy nem a korábbi Bayern-edző ül majd le a Hertha kispadjára. A jelenleg a Monaco együttesét irányító horvát szakember - a berliniek egykori játékosa Dárdaihoz hasonlóan - egyrészt 2023-ig írt alá szerződést a hercegségbeliekkel, kivásárlási ára pedig nincs az edzőnek, másrészt Kovaccsal igen jó megy a Monaco szekere (jelenleg a 4. helyen állnak a Ligue 1-ben), és mind a szakvezető, mint a klub hosszú távon tervezi a közös munkát.

A Bundesliga 16. helyén álló Hertha és Dárdai szombaton az élmezőny tagjának számító Bayern Leverkusen ellen folytatja szereplését a bajnokságban. A további ellenfelei pedig a következő csapatok lesznek még a bajnoki idényben: Union Berlin (idegenben), Borussia Mönchengladbach (otthon), Mainz (i), Freiburg (o), Schalke (i), Arminia Bielefeld (o), Cologne (o), Hoffenheim (i)

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Csak Marquinhos kell Stankovicnak
Hiába ajánlották fel a Szpartak Moszkvának Belgiumból a 9 millió eurós szélsőt, Dejan Stankovicnak a ferencvárosi Marquinhos kell.
Újpest
600 milliós csatár a küszöbön
Horvát sajtóhírek szerint közelebb került kiszemeltjéhez az Újpest, amely kivásárolná a Dinamo Zagreb játékosát. 
Ajka
Bobál Gergely
Bobál Gergellyel erősítette meg keretét az Ajka, aki 2 éves szerződést írt alá. A 28 éves csatár 136 NB II-es mérkőzésen lépett eddig pályára, melyeken 54 alkalommal volt eredményes.
Tovább az összes átigazoláshoz