Dárdairól áradozott Lothar Matthäus

Lothar Matthäus a Skysport.de hétvégi elemző rovatában ezúttal Dárdai Pál munkájára is kitért.
Mokány Lajos 2018. október 10., szerda 8:39
Lothar Matthäus a Skysport.de hétvégi elemző rovatában ezúttal Dárdai Pál munkájára is kitért.
Szerző: Mokány Lajos 2018. október 10., szerda 8:39

A magyar válogatott egykori német szövetségi kapitánya a hétvégi Bundesliga-fordulót elemző cikkében emelte ki a berlini vezetőedző szerepét, mondván a magyar tréner elmúlt négy évben végzett munkája mennyire figyelemre méltó.

- Az a legszebb, hogy rendkívül szórakoztató látni, ahogy ez a csapat futballozik. A korábbi időszakokban a hangsúlyt főleg a fegyelemre és a szervezettségre helyezték, de ma már berliniek látványos futballal nyernek meccseket.

Nem csak a játékra gyakorolt hatásáról, de Dárdai, a csapattal való kapcsolatáról is írt a német válogatott korábbi csapatkapitánya.

Pál egy igazi fociőrült, aki egy komoly focistacsaládból származik. Ő nem csak egy edző a csapata számára. Ez egy olyan kötődés, mint a szerelem, vagy a barátság, esetleg a család esetében: Pál imádja a Herthát, a Hertha pedig őt. Nagyszerű azt látni, hogy mennyire összepasszol klub és edzője.

A korábbi német klasszis hangsúlyozta, a magyar edzőnek nagyon világos terve van a karrierjével kapcsolatban, másrészt remekül át tudja adni ötleteit, gondolatait a játékosainak.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Németh András
A német másodosztályú bajnokság feljutó helyén álló Hamburghoz szerződőtt az egyszeres magyar válogatott támadó, Németh András.
Légiósok
Varga Kevin
Török sajtóhírek szerint közös megegyezéssel szerződést bontott a Hatayspor és Varga Kevin.
Diósgyőr
Jérémie Obounet
A 20 éves Jérémie Obounet legutóbb Fehéroroszországban futballozott, most Diósgyőrben bizonyíthat.
Tovább az összes átigazoláshoz