Dárdai szivarozva adott élő interjút a Hertha bennmaradása után: "Ma én vagyok a főnök" - videó

Dárdai Pál rendhagyó nyilatkozatot adott élő adásban, miután kiharcolta a bennmaradást a Hertha BSC-vel a Bundesliga 1-ben.
Dudás Gábor 2021. május 16., vasárnap 15:37
Dárdai Pál rendhagyó nyilatkozatot adott élő adásban, miután kiharcolta a bennmaradást a Hertha BSC-vel a Bundesliga 1-ben.
Szerző: Dudás Gábor 2021. május 16., vasárnap 15:37

Mint ismereres, szombaton, a Köln elleni 0-0-s döntetlennel és a Werder Bremen vereségével matematikailag is bennmaradt a Hertha BSC a Bundesliga első osztályában.

Dárdai Pál vezetőedző 15 meccsen szerzett 18 ponttal menekített ki csapatát a veszélyzónából, és a Köln elleni találkozót követően természetesen együtt ünnepelt csapatával, ment az éneklés és a pezsgőzés is a berliniek öltözőjében.

Dárdai pedig különleges ajándékot kapott a lefújást követően a klub sajtófőnökétől, Paul Keutertől, méghozzá egy doboz kubai szivarkülönlegességet .

Amit fel is avatott gyorsan a magyar szakvezető: a ZDF-nek élő adásban értékelte a bennmaradást és az idényt a szakember, aki rá is gyújtott egy szivarra, úgy nyilatkozott.

Kiérdemeltem

- mondta mosolyogva Dárdai, aki arról is megkérdeztek, ő marad-e a vezetőedző, hiszen a korábbi hírek szerint csak akkor hosszabbítottak volna szerződést a magyar trénerrel, ha 16 mérkőzésen összesen 24 pontot szerez.

- Semmit nem tudok ebből megerősíteni. A helyzet az, hogy Dárdai Pál a következő évadban is a Herthánál dolgozik, az azonban még nem dőlt el, hogy a profi csapatnál vagy az utánpótlásban, majd meglátjuk. Ma mindenesetre én vagyok a főnök, ami annyit tesz, hogy jó borral és szivarral ünneplek – nyilatkozta Dárdai.

Neked ajánljuk
Átigazolások
BVSC
Pekár László
Csábi József vezetőedző remekül ismeri a legújabb kiszemeltet.
Fradi
Ben Romdhane
Az egyiptomi Al-Ahly továbbra is leigazolná Mohamed Ali Ben Romdhane-t, a felek egyelőre szóban egyeztetnek az esetleges klubváltásról.
Újpest
Josué
A Legiától távozó 4-szeres portugál válogatott Josuét beajánlották Újpesten, de Bartosz Grzelak nem tartott igényt a 33 éves középpályásra.
Tovább az összes átigazoláshoz