Fotó: welt.de

Dárdai főnöke megint kiborult a Hertha szereplésére: "Ez eddig nem igazán jött össze"

Lars Windhorst azt várta, hogy a vezetőség és a szakmai stáb új szintre emelje a klubot, ez azonban eddig még nem történ meg.
Nyikes Zoltán 2021. október 11., hétfő 16:06
Fotó: welt.de
Lars Windhorst azt várta, hogy a vezetőség és a szakmai stáb új szintre emelje a klubot, ez azonban eddig még nem történ meg.
Szerző: Nyikes Zoltán 2021. október 11., hétfő 16:06

A Dárdai Pál vezette Hertha BSC tulajdonosa, Lars Windhorst ritkán szólal meg, de akkor arra mindenki felkapja a fejét. A berlini klub első számú embere néhány hónappal ezelőtt nem rejtette véka alá kritikus véleményét a magyar trénerrel kapcsolatban, a napokban pedig szintén kifejezte elégedetlenségét a csapatról.

A welt.de emlékeztet, a 64,7%-os tulajdonrésszel rendelkező Windhorst eddig összesen 375 millió eurót bocsátott a Hertha rendelkezésére, a klub viszont egyelőre nem tudott sikereket felmutatni, így a befektető szigorított a hangnemen.

– Azt vártam, hogy konstruktívabban és pozitívabban, csapatként dolgozzanak a projekteken és témákon, cseréljenek eszmét, és valóban örömmel, kreativitással és dinamizmussal fejlesszék a klubot, és új szintre emeljék azt. Ez eddig nem igazán jött össze – idézi a welt.de Windhorst szavait, aki ismét hangsúlyozta, hogy a jövőben mindenképpen sikereket szeretne elérni a berliniekkel. – Mindent megteszünk a következő években, hogy sikeresek legyünk. És ez alatt tényleg azt értem, hogy mindent!

Megszólalt a Hertha BSC 71 éves elnöke, Werner Gegenbauer is, aki továbbra is világos határvonalat szeretne húzni a klub és a befektető között.

– Az egyesület vezet és tájékoztat. Magától értetődő, hogy Lars Windhorstnak vagy a Tennornak (amely 35%-os tulajdonrésszel rendelkezik) joga van megfogalmazni a saját elvárásait a beruházással szemben, de a Hertha BSC céljait a klub vezetősége fogalmazza meg – tette hozzá Gegenbauer.

Olvastad már?
Hertha: Dárdai meglepő kezdeményezéssel oldotta a feszültséget az edzésen - fotó
Az elmúlt időszak történéseinek ismeretében Dárdai Pál, a német élvonalbeli Hertha BSC vezetőedzője kondiedzés közben lövőversenyt rendezett a játékosainak.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Varga Kevin
Török sajtóhírek szerint közös megegyezéssel szerződést bontott a Hatayspor és Varga Kevin.
Diósgyőr
Jérémie Obounet
A 20 éves Jérémie Obounet legutóbb Fehéroroszországban futballozott, most Diósgyőrben bizonyíthat.
Mezőkövesd
David Babunski
Továbbra is a kövesdieket erősíti David Babunski, akivel most két és féléves szerződést kötött a borsodi klub.
Tovább az összes átigazoláshoz