Chelsea: Újpesti igazolással állhat össze egy elképesztő trió

Ritka hármassal támadhat - bár aligha lesznek egyszerre a pályán - a londoni gárda a nyártól egy német lap szerint.
Dudás Gábor 2018. január 8., hétfő 8:40
Ritka hármassal támadhat - bár aligha lesznek egyszerre a pályán - a londoni gárda a nyártól egy német lap szerint.
Szerző: Dudás Gábor 2018. január 8., hétfő 8:40

A német Bild információi szerint Antonio Conte visszacsábítaná a Chelsea-hez a londoniak korábbi játékosát, a klubnál 2012 és 2015 között szerepelt Thorgan Hazard-t a Borussia Mönchengladbach együttesétől. Mivel a németek nem szívesen válnának meg egyik alapemberüktől, az üzletre várhatóan csak a nyáron lehetne esély a lap szerint.

A belga támadó középpályás esetleges érkezése pedig egy egészen ritka helyzetet teremthetne a Kékeknél, hiszen két másik Hazard, a 27 éves, világklasszis báty, Eden, illetve a múlt nyáron, Újpestről igazolt öcs, Kylian már a Chelsea futballistája, így igazi családi trió jöhetne össze az angol sztárcsapat keretében.

A 24 éves Thorgan Hazard a neki jutott idő alatt egyszer sem kapott lehetőséget egyébként a Chelsea első csapatában bajnokin, az ott töltött három idényből kettőt a belga Zulte-Waregem, egyet pedig a Borussia Mönchengladbach csapatánál töltött. A németek végül a 2014/15-ös idény végén végleg megvásárolták a Premier League-gárdától.

Hasonló a helyzet egyelőre a volt újpesti Kylian Hazarddal is, a 22 éves szélső egyelőre a második keret, az U23-as gárda tagja.

Neked ajánljuk
Átigazolások
DAC
Samuel Petrás
A Zsolnától kölcsönvett Samuel Petrás a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a klub érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a kapussal.
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
Tovább az összes átigazoláshoz