A Kisvárdáról kirúgott Grozav egészen a Bundesligáig repülhet - ez a csapat vinné

Romániai sajtóhírek szerint a Kisvárdáról elszökött és kirúgott román válogatott támadó, Gheorghe Grozav Németországban folytathatja majd pályafutását.
Dudás Gábor 2020. április 19., vasárnap 15:50
Romániai sajtóhírek szerint a Kisvárdáról elszökött és kirúgott román válogatott támadó, Gheorghe Grozav Németországban folytathatja majd pályafutását.
Szerző: Dudás Gábor 2020. április 19., vasárnap 15:50

A Kisvárda március utolsó napján bontotta fel két román válogatott légiósa, Gheorghe Grozav és Iasmin Latovlievici nyáron lejáró szerződését, miután kontraktusukat és az előírásokat is megszegve elhagyták a várost és Magyarországot is.

Latovlievici kapcsán már lehetett olvasni, hogy a védő a romániai bajnoki címvédő és listavezető, kolozsvári CFR játékosa lehet, Grozavot azonban nagy csönd övezte az elmúlt hetekben.

A román sajtó azonban most tudni véli, hogy az NB I utóbbi pár évének kétségtelenül egyik legképzettebb légiósa akár a közeljövőben meg is találhatja új csapatát.

A sport.ro információi szerint Gheorghe Grozavot a Bundesligában a kiesés ellen küzdő, a biztos bennmaradástól 8 pontra álló Werder Bremen szerződtetné.

- Gicu egy különleges játékos. Ha én lennék az edzője, biztos, hogy leigazolnám - mondta korábbi edzője, Miriuta Vasile a támadóról és a hír kapcsán, hozzátéve, hogy jelenlegi klubjának, az FC Hermannstadtnak nincsenek meg az anyagi lehetőségei ahhoz, hogy Grozav hozzájuk szerződjön.

Olvastad már?
Bódog kőkemény kritikája: „Grozav Bundesliga-szintű futballista, de a hozzáállása megye hármas”
A Liverpool menedzsere, Jürgen Klopp meglepődve fogadta, hogy Bódog Tamás nem tért haza a családjához Németországba.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Honvéd
Itt a második nyári igazolás
Medgyes Zoltán lett a kispestiek második nyári igazolása.
Újpest
Csoboth Kevin
Az Újpestről távozó szakember, Mészöly Géza szerint ezzel a góllal pedig még inkább emelkedett Csoboth Kevin ázsiója, akinek már a Skócia elleni meccs előtt is volt kérője.
ETO FC Győr
Köteles László
A Csakfoci korábbi hírének megfelelően távozik az ETO-tól Köteles László sportigazgató - jelentette be hivatalos oldalán a győri klub.
Tovább az összes átigazoláshoz