Fotó: facebook.com/acs.viitorul.pandurii.tg.jiu

Nem mindennapi átigazolás: Két konténerért cserébe vett játékost egy román másodosztályú klub

A konténereket öltözőknek fogja használni a román negyedosztályú együttes.
Nyikes Zoltán 2023. szeptember 5., kedd 15:09
Fotó: facebook.com/acs.viitorul.pandurii.tg.jiu
A konténereket öltözőknek fogja használni a román negyedosztályú együttes.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. szeptember 5., kedd 15:09

Nem mindennapi átigazolásról számolt be a liga2.prosport.ro: a román másodosztályban szereplő ACS Viitorul Pandurii Targu Jiu a Temes megyei negyedosztályból szerződtetett játékost, ami önmagában még nem különleges, ám az igen, hogy a CSM Lugoj két fémkonténert kapott cserébe Aziz Njoya Njifakuéért.

A portál megjegyzi, hogy a 27 éves játékos kameruni származású és évekkel ezelőtt menekültként érkezett Romániába, ám focimúltjáról nem sokat tudni, miután még a részletes statisztikákkal foglalkozó Transfermarkton sem jegyezték egészen idáig a csatárt. A liga2.prosport.ro információja szerint a játékos az utóbbi időben nem jelent meg a Lugoj edzésein, valószínűleg azért, hogy arra kényszerítse a klubot, hogy két osztállyal feljebb igazolhasson.

A negyedosztályú együttes a közleményében kiemelte, sajnálják, hogy egy ilyen gólerős játékos távozott, de sok sikert kívánnak neki és hozzátették, ezzel a transzferrel nem csak veszített, de nyert is a klub. Arra azonban nem tértek ki a közleményben, hogy mit nyertek Aziz Njoya Njifakue távozásával, egy kommentelő kérdésére azonban részletesen kifejtették.

"A klub két konténert kapott, amelyeket öltözőnek fogunk használni az Agricol középiskolánál található új bázisunkon" - írta a közösséi oldalon egy hozzászólásra reagált a klub, amely alatta még azt is hozzátette, hogy Aziz Njoya Njifakue következő eladásából még 20% részesedést is kap a klub.

Olvastad már?
Fradi: Bejelentették Stankovic stábját - kiderült, ki kap benne szerepet a Máté-Leandro kettős közül
Nenad Sakic és Leandro de Almeida lesz Stankovic segítője, míg Federico Pannoncini erőnléti edzőként, Vincenzo Sasso pedig videóelemzőként érkezik.
Elolvasom

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
RB Leipzig
Orbán Willi
Sajtóhírek szerint Orbán Willi hamarosan szerződést hosszabbít Lipcsében.
Ajka/Vasas
Schindler Szabolcs
Ahogyan azt honlapunk előre jelezte: távozott a Vasas tartalékcsapatától Schindler Szabolcs és az NB II-es Ajka vezetőedzője lett.
Ferencváros
Profi szerződés
A Ferencváros profi szerződést kötött Bagi Ádámmal, a 17 éves támadó 2019 óta erősíti a klubot.
Tovább az összes átigazoláshoz