Fotó: fradi.hu

Fradi: Bejelentették Stankovic stábját - kiderült, ki kap benne szerepet a Máté-Leandro kettős közül

Nenad Sakic és Leandro de Almeida lesz Stankovic segítője, míg Federico Pannoncini erőnléti edzőként, Vincenzo Sasso pedig videóelemzőként érkezik.
Nyikes Zoltán 2023. szeptember 5., kedd 14:14
Fotó: fradi.hu
Nenad Sakic és Leandro de Almeida lesz Stankovic segítője, míg Federico Pannoncini erőnléti edzőként, Vincenzo Sasso pedig videóelemzőként érkezik.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. szeptember 5., kedd 14:14

Hétfőn vált hivatalossá, hogy nem folytatja vezetőedzőként a munkát a Ferencvárosnál Máté Csaba, akit a korábbi szerb válogatott labdarúgó, az olasz Interrel BL-győztes Dejan Stankovic váltott. Nem sokkal később az is kiderült, hogy a magyar szakember állományban marad a Fradinál, arra azonban nem érkezett válasz a klubtól, hogy milyen pozícióban.

Kedd végül aztán annyi eldőlt, hogy Máté Csaba nem lesz Dejan Stankovic assisztense, miután a Fradi a hivatalos oldalán jelezte, hogy

a korábbi Serie A-edző munkáját pályaedzőként Nenad Sakic és Leandro de Almeida fogja segíteni, továbbá a szerb szakemberrel érkezett a szakmai stábba Federico Pannoncini erőnléti edző, valamint Vincenzo Sasso videóelemző is.

Máté 2012 augusztusa óta dolgozik a Ferencvárosnál, Ricardo Moniz, Thomas Doll, Peter Stöger és Sztanyiszlav Csercseszov mellett is tevékenykedett asszisztensként, közben pedig három alkalommal nevezték ki megbízott edzőnek. Máté legutóbb tíz meccsen volt a Ferencváros megbízott edzője, ezeken kilenc győzelem és egy döntetlen volt a mérlege, munkáját pedig Leandro segítette.

Olvastad már?
NB II: Már nem Urbán Flórián a BVSC vezetőedzője - hivatalos
Felmentették Urbán Flórián vezetőedzőt a munkavégzés alól - jelentette be az NB II-es BVSC.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Ifj. Lisztes Krisztián
Németországi sajtóhírek szerint a Frankfurt minden egyes meccs után, amit Lisztes a Ferencvárosnál játszik még a mostani idényben, egy kisebb prémiumot fizet a magyar klubnak.
MTK Budapest
Futács Márkó
Távozott az MTK Budapesttől Futács Márkó. A 33 éves támadó másfél éven át viselte a klub mezét, de az idei szezonban nem kapott játéklehetőséget, így a felek közös megegyezéssel bontottak szerződést.
Honvéd / Kisvárda
Lazar Cirkovic
A Magyarországon eltöltött két év után a szerb Lazar Cirkovic úgy döntött, hogy új kihívást keres távol az NB I-től és otthonától.
Tovább az összes átigazoláshoz