Fotó: novsport.bg

Megint Kassait szapulják Bulgáriában: "Ezt a fickót nem érdeklik a bolgár játékvezetők, visszavitte őket a kőkorszakba"

A Slavia Szófia elnökét aggasztja a bolgár játékvezetés színvonala.
Csakfoci.hu 2023. március 28., kedd 16:34
Fotó: novsport.bg
A Slavia Szófia elnökét aggasztja a bolgár játékvezetés színvonala.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. március 28., kedd 16:34

A 2022-es év elején nevezte ki a Bolgár Labdarúgó Szövetség a korábbi FIFA-bírót, Kassai Viktort a Játékvezetői Bizottság élére, azóta pedig szinte folyamatos támadások érik a magyar szakembert, akinek a leváltását nem is olyan régen két klub írásban követelte.

Ezúttal a Slavia Szófia elnöke, Venceslav Stefanov volt a soros és kőkemény kritikákkal illette a korábbi magyar sporit. Stefanovot arról kérdezte a topsport.bg, hogy mit vár a Lokomotiv Szófia elleni kupameccsről, valamint a CSZKA Szófia elleni bajnokiról.

– Reméljük, hogy a bíráskodás nem olyan lesz, mint az előző, Lokomotiv elleni mérkőzésen, hogy érvénytelenít az egyik gólunkat, illetve hogy nem adnak meg nekünk egy tizenegyest. Ez végzetes lenne, főleg egy kupameccsen. Engem leginkább a játékvezetés aggaszt, és az, hogy a bolgár bírókért felelős ember visszavitte őket a kőkorszakba. Nem tudom, szükség van-e bírófőnökre, ha mindent a VAR dönt el. Ha a VAR dönti el, hogy egy csapat hátrányba kerül, akkor jobb, ha nincs is főnök. Sok mindenhez kritikusan állok hozzá, de nem hiszem, hogy ez bármit is javítana. Ezt a fickót nem érdekli a bolgár játékvezetés. Itt van, felveszi a fizetését, de közben Magyarországon él, és hogy mi lesz a mi játékvezetőinkkel, azt az asszisztensére bízza és ő dönti el, hogy mi lesz – nyilatkozta Stefanov a topsport.bg-nek.

Az elnök szerint a VAR beszennyezte a meccseket, percekre megáll a játék, aztán pedig sok esetben mégsem a jó döntés születik meg.

Olvastad már?
Eb-selejtező: "Szégyen és gyalázat, Magyarország leselejtezte és megsemmisítette Bulgáriát" – lapszemle
Ezt írják a bolgár lapok, miután a magyar válogatott 3-0-ra nyert a Puskás Arénában, a Bulgária elleni Eb-selejtezőn. Lapszemle.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Román foci
Joao Janeiro
A korábban a Szegeden, Kisvárdán, Dunaszerdahelyen és Debrecenben is dolgozó Joao Janeiro az FC U Craiova 1948 együttesénél dolgozik a jövőben.
Mezőkövesd
Kuttor Attila
Tóth László sportigazgató fontos bejelentést tett Kuttor Attila vezetőedző jövőjéről.
MTK/Újpest
Nemanja Antonov
Az NB I utóbbi éveinek egyik legmeghatározóbb védője szabadon igazolható játékossá vált a szezon végén, és a felmerülő ajánlatok közül az MTK Budapestét fogadta el.
Tovább az összes átigazoláshoz