Mervó cserecsatár marad: Edzője a riválisokban bízik

A Slask Wroclaw magyar csatárának komolyan meg kell küzdenie a helyéért.
Budai László 2016. november 9., szerda 8:33
A Slask Wroclaw magyar csatárának komolyan meg kell küzdenie a helyéért.
Szerző: Budai László 2016. november 9., szerda 8:33

 

Komoly benyomást tett a lengyelekre Mariusz Idzik, a Slask Wroclaw 19 éves játékosa. Bár a fiatal labdarúgó csak a hajrára állt be, komoly érdemei voltak abban, hogy csapata végül legyőzte a Zaglebie Lubint. Idzi berobbanása nem a legjobb hír a Slask magyar játékosának, Mervó Bencének.

- Nagyon sok lehetőség van Idzikben – nyilatkozta edzője, Mariusz Rumak. – Jó testfelépítése van, remekül fejel, ezért döntöttem úgy, hogy őt állítom be, és nem Mervó Bencét.

A przegladsportowy.pl honlap azt is megjegyzi, hogy Mervó így cserecsatár marad a Slaskban Kamil Bilinski és a fiatal Idzik mögött.A magyar támadónak mindenesetre biztosan meg kell küzdenie a helyéért.  

Mervó augusztus végétől, vagyis az utolsó kilenc körben teljesen perifériára került. Ötször nem tették be, két alkalommal mindössze 1 percre, amolyan időhúzó csereként. Legutóbb október 22-én játszhatott, de csereként beállva is lehozta az edzője, mindössze 24 perc után.

A csatár legutóbb április végén volt eredményes a lengyel bajnokságban.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Sepsi
Bernd Storck
Bernd Storck az idény végéig szóló szerződést írt alá, hosszabbítási opcióval.
BVSC
Szekeres az új edző
Igaznak bizonyultak a Csakfoci információi: Szekeres Tamás veszi át az NB II-es BVSC irányítását.
ETO FC
Hosszabbítás
A 19 esztendős Tóth Rajmund meghosszabbította szerződését a másodosztályú ETO FC csapatával. A győriek egykori akadémistája 2026 nyaráig írta alá új kontraktusát.
Tovább az összes átigazoláshoz