Fotó: dvsc.hu

EKL-selejtező: Óriási az érdeklődés a Debrecen-Rapid visszavágó iránt - összejöhet a telt ház

Érdemes mielőbb beszereznie a belépőjét annak, aki a helyszínen akar szurkolni a DVSC-nek a Rapid elleni EKL-selejtezős visszavágón.
Budai László 2023. augusztus 15., kedd 17:45
Fotó: dvsc.hu
Érdemes mielőbb beszereznie a belépőjét annak, aki a helyszínen akar szurkolni a DVSC-nek a Rapid elleni EKL-selejtezős visszavágón.
Szerző: Budai László 2023. augusztus 15., kedd 17:45

A legfrissebb adatok szerint már több mint 12 ezer jegy kelt el a csütörtökön 21 órakor kezdődő, DVSC-Rapid Wien UEFA Európa Konferencia Liga-selejtezős visszavágóra - számolt be róla a Loki hivatalos honlapja. A találkozóra - amelynek tétje az EKL-selejtezők playoff körébe való bejutás - a bérletek nem érvényesek, a jegyek viszont még kaphatók, igaz, ha ilyen ütemben fogynak, már nem sokáig - teszik hozzá.

A C1, C2, C3, C4, C5, C6, C7, B6, A2, A3, A4 szektorok már teljesen megteltek, de a többi lelátórészen sincs már túl sok hely, úgyhogy érdemes minél hamarabb beszerezni a belépőt.

A DVSC Shop kedden és szerdán 10 és 18 óra között várja a látogatókat, csütörtökön pedig 10 órától 23 óráig lesz nyitva. A DVSC-Rapid meccsre jegyek korlátozott számban még kaphatók online, a nagyerdeistadion.hu-n, a stadion pénztáraiban és a DVSC Shopban!

Olvastad már?
NB I: Az előző idény egyik dobogósához igazolt a Honvédtól távozó Zsótér - hivatalos
A Honvédtól három év után távozó Zsótér Donát Kecskeméten folytatja pályafutását.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
ZTE
Érkező
Egy szezonra szóló kölcsönszerződés keretein belül csatlakozik a Zalaegerszeghez a Puskás Akadémia fiatal középpályása, Bakti Balázs. (ztefc.hu)
Kisvárda
Újabb érkező
Budafoki kitérővel Zalaegerszegről érkezett a középpályás, Soltész István, aki felnőtt szinten most először játszhat egy csapatban fivérével, Dominikkal.
Kisvárda
Új igazolás
A klub harmadik nyári szerzeménye a 29 éves kapus, Hrabina Alex, aki legutóbb az NB III-as Tiszaújvárosban játszott, de az NB I-ben a DVSC színeiben is szerzett tapasztalatot.
Tovább az összes átigazoláshoz