Fotó: dvsc.hu

EKL-selejtező: Óriási az érdeklődés a Debrecen-Rapid visszavágó iránt - összejöhet a telt ház

Érdemes mielőbb beszereznie a belépőjét annak, aki a helyszínen akar szurkolni a DVSC-nek a Rapid elleni EKL-selejtezős visszavágón.
Budai László 2023. augusztus 15., kedd 17:45
Fotó: dvsc.hu
Érdemes mielőbb beszereznie a belépőjét annak, aki a helyszínen akar szurkolni a DVSC-nek a Rapid elleni EKL-selejtezős visszavágón.
Szerző: Budai László 2023. augusztus 15., kedd 17:45

A legfrissebb adatok szerint már több mint 12 ezer jegy kelt el a csütörtökön 21 órakor kezdődő, DVSC-Rapid Wien UEFA Európa Konferencia Liga-selejtezős visszavágóra - számolt be róla a Loki hivatalos honlapja. A találkozóra - amelynek tétje az EKL-selejtezők playoff körébe való bejutás - a bérletek nem érvényesek, a jegyek viszont még kaphatók, igaz, ha ilyen ütemben fogynak, már nem sokáig - teszik hozzá.

A C1, C2, C3, C4, C5, C6, C7, B6, A2, A3, A4 szektorok már teljesen megteltek, de a többi lelátórészen sincs már túl sok hely, úgyhogy érdemes minél hamarabb beszerezni a belépőt.

A DVSC Shop kedden és szerdán 10 és 18 óra között várja a látogatókat, csütörtökön pedig 10 órától 23 óráig lesz nyitva. A DVSC-Rapid meccsre jegyek korlátozott számban még kaphatók online, a nagyerdeistadion.hu-n, a stadion pénztáraiban és a DVSC Shopban!

Olvastad már?
NB I: Az előző idény egyik dobogósához igazolt a Honvédtól távozó Zsótér - hivatalos
A Honvédtól három év után távozó Zsótér Donát Kecskeméten folytatja pályafutását.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
RB Leipzig
Orbán Willi
Sajtóhírek szerint Orbán Willi hamarosan szerződést hosszabbít Lipcsében.
Ajka/Vasas
Schindler Szabolcs
Ahogyan azt honlapunk előre jelezte: távozott a Vasas tartalékcsapatától Schindler Szabolcs és az NB II-es Ajka vezetőedzője lett.
Ferencváros
Profi szerződés
A Ferencváros profi szerződést kötött Bagi Ádámmal, a 17 éves támadó 2019 óta erősíti a klubot.
Tovább az összes átigazoláshoz