Dárdai a szivaros sorozatát is lepipálta és furcsa matekkal állt elő: "Több pontunk lett, mint vártam"

Hiába a csalódást keltő döntetlen a sereghajtó ellen, Dárdai Pál matekja szerint boldogok lehetnek Berlinben.
Csakfoci.hu 2023. december 18., hétfő 20:17
Hiába a csalódást keltő döntetlen a sereghajtó ellen, Dárdai Pál matekja szerint boldogok lehetnek Berlinben.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. december 18., hétfő 20:17

Bár szombaton nem esett gól a Hertha és az utolsó helyezett Osnabrück találkozóján a Bundesliga 2-ben, Dárdai Pál saját számításai szerint jó érzésekkel vághatnak neki a karácsonyi szünetnek Berlinben. A merkur.de cikke szerint a magyar szakvezető ugyanis úgy véli, az egy pont az alsó-szászországi sereghajtó ellen még a háromnál is jobb, különben Berlinben már mindenki csak a Bundesligába történő feljutásról beszélne.

Dárdai viszont a lehető legnagyobb nyugalomban akar dolgozni, mindenféle extra teher nélkül.

- Nekünk is élveznünk kell a helyzetet. Többet pontot értünk el, mint amit a szezon előtt gondoltam. Boldogok lehetünk - mondta Dárdai, aki a kilenc veretlen meccsel megdöntötte a 2021-es szezon nyolcas sorozatát, amikor a magyar tréner egy tévéinterjúban a mára legendássá vált szivarjával tűnt fel.

Igaz, a 2012/2013-as feljutással zárult szezon zsinórban 21 veretlen meccsből álló klubrekordjához még hosszú út vezet. Ha viszont ez is megdőlne, akkor a feljutás is valóságos forgatókönyvvé válhatna...

A Hertha a 17 őszi fordulót követően a 7. helyen telelhet, lemaradása hat pont a már osztályozót jelentő harmadik pozícióhoz képest.

Olvastad már?
Bűnbak lett Szoboszlaiból Angliában a Liverpool kínszenvedése után: "Béna volt, csak az árnyéka önmagának"
3-as és 4-es osztályzatokat, illetve kemény kritikákat is kapott Szoboszlai Dominik, a Liverpool magyar középpályása a Manchester United elleni, eléggé kínkeserves rangadó után.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC Győr
Kuznyecov Szergej
A csakfoci.hu számolt be először arról vasárnap, hogy Kuznyecov Szergej az egyik jelölt a győri kispadra. A Kisalföld ezúttal azt írja, hogy csütörtökön Győrben járt Kuznyecov és az ETO vezetőivel tárgyalt.
Kecskemét
Horváth Krisztofer
A Torino technikai igazgatója, Davide Vagnati kéthetente érdeklődik magyar válogatott kölcsönjátékosuk felől - állítja a futballista ügynöke. (TMW)
Újpest
Tim Hall
Az Újpest és Tim Hall közös megegyezéssel szerződést bontott. A luxemburgi védő 2023 januárjában érkezett Újpestre. Első félszezonjában 14 meccsen lépett pályára, míg a mostani évadban 15 NB I-es találkozón.
Tovább az összes átigazoláshoz