Angol profi focistákat dobtak ki az egyik budapesti szórakozóhelyről

Az angol harmadosztályban szereplő Chesterfield focicsapata, amely a napokban Budapesten edzőtáborozott, az egyik este a Szimpla Kertben mulatott, amiről fotók is készültek.
Mokány Lajos 2016. július 20., szerda 8:03
Az angol harmadosztályban szereplő Chesterfield focicsapata, amely a napokban Budapesten edzőtáborozott, az egyik este a Szimpla Kertben mulatott, amiről fotók is készültek.
Szerző: Mokány Lajos 2016. július 20., szerda 8:03

A klub edzőpólóját viselő játékosok hatalmas mennyiségben fogyasztottak sört, amit Jäger-bombával bolondítottak meg, és vízipipáztak - írja a Bors. Szemtanúk szerint annyira sokat ittak, hogy egy játékos verekedés során az egyik vízipipát össze is törték. Ekkor a hely egyik biztonsági embere távozásra szólította fel a társaságot, amelyben a walesi csatár, Ched Evans is feltűnt. A 27 éves focistával szemben nemi erőszak vádjával folyik büntetőper. Ügyében év végén perújítás indul, ezért addig a klubja alkalmazza.

Az ügyük a Daily Mailben is téma volt: nekik is azt mondta egy szemtanú, hogy a focisták vízipipáztak, egymás után fogyasztották a söröket és a jäger-bombákat, és egyre minősíthetetlenebbül viselkedtek. A klub szóvivője annyit mondott a lapnak a Budapesten történtekről, hogy "az intenzív, egy hetes edzőtábor után a játékosaik kaptak némi lehetőséget a kikapcsolódásra”. Az angol klubvezető azt is hozzáfűzte, hogy a vezetéshez nem érkezett hivatalos panasz a játékosok viselkedése miatt.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Puskás Akadémia
Posztobányi Patrik
Posztobányi Patrik meghosszabbította szerződését a Puskás Akadémia csapatánál, a saját nevelésű középpályás 2026 nyaráig írt alá. A 20 éves játékos korábban Csákváron és Zalaegerszegen is szerepelt.
Légiósok
Dénes Adrián
Dénes Adrián, a Fiorentina U-19-es csapatának 2004-es születésű jobbszélsője kölcsönben, az olasz harmadosztályú Cesena együttesében folytatja pályafutását - írja a corriereromagna.it.
Újpest
Dzenan Burekovic
Ahogyan azt a csakfoci.hu előre jelezte: Burekovic elhagyja a lilákat, a hátvéd a szerb első osztályban szereplő Spartak Subotica játékosa lesz kölcsönben.
Tovább az összes átigazoláshoz