A váratlant húzó Dárdai két játékosát is savazta az őrült bajnoki után: "Nem is vívtak igazi párharcot"

Két középpályásával volt elégedetlen a német másodosztályú Hertha magyar vezetőedzője, Dárdai Pál.
Csakfoci.hu 2024. április 1., hétfő 12:02
Két középpályásával volt elégedetlen a német másodosztályú Hertha magyar vezetőedzője, Dárdai Pál.
Szerző: Csakfoci.hu 2024. április 1., hétfő 12:02

A Hertha BSC szombat este egy valóban vad ütközetet követően 3-3-s döntetlent játszott az 1.FC Nürnberggel a Bundesliga 2-ben. Bár a berlini gárda a tabellán sokra nem megy az egy ponttal, de a csapatmorálnak mindenképpen jót tehetett az, hogy összejöt a döntetlen 0-2 és 1-3 után.

A fővárosiak vezetőedzője, Dárdai Pál ugyanakkor nem volt túl elégedett, és a tőle megszokott őszinte szavakkal kritizált, de dicsérte is csapatát.

- Az első félidőt el is felejthetjük. Az nem volt rendben. Hogy miért nem? Mert mindkét hatosunkat le kellett cserélnünk - idézte a Berliner Kurier a magyar trénert. -

Világosan ki kell mondani: Pascal Klemens és Jeremy Dudziak nem is vívott igazi párharcot a pályán

- írja a lap, hozzátéve, hogy a középpályás-duónak szerencséje volt, hogy Dárdai alapvetően nem akart cserélni a félidő előtt. De aztán lehozta Dudziakot a pályáról, Klemens pedig alig tizenkét percet kapott már csak a második félidőben. Dárdai aztán behozta a holland Deyovaisio Zeefuikot, aki alapvetően szélső, de a Herthánál már az egyfajta "mindenes" szerepét tölti be.

- Zeefuik a legagresszívabb játékosunk a csapatban, bármikor be tudom hozni. Ez a meccs most pontosan neki szólt. Nem egy igazi hatos, de megmentett minket. Ő volt az a játékos, aki sokat segített nekünk a kemény szereléseivel. A második félidő már jó volt. A fiúk erős morált mutattak, bátran játszottak tovább, és ez tiszteletet érdemel - értékelt Dárdai.

A Hertha egyelőre a nyolcadik helyre lépett előre a tabellán, "de a harmadik helyhez képest nyolc pont lemaradás nem tűnik reálisan behozhatónak egy olyan csapat számára, amely még mindig ritkán mutat hosszabb ideig tartó összhangot" - írta a berlini lap.

A Herthánál egyébként végig a pályán volt a már magyar válogatott védő, Dárdai Márton, míg bátyja, Dárdai Palkó a 65. percben lépett pályára.

Olvastad már?
Klopp Szoboszlait dicsérte: "Hihetetlen labda volt, zseniális pillanat" - videó
A Liverpool menedzsere a magyar középpályás szerepét és meglátását, illetve kulcspasszát is kiemelte a Brighton legyőzését követően.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Diósgyőr / Fehérvár
Szabó Levente
Vladimir Radenkovic, a DVTK vezetőedzője elárulta, van esély arra, hogy a fehérvári Szabó Levente maradjon a Diósgyőrnél.
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Tovább az összes átigazoláshoz