A száműzött csatár ügynöke beszólt Dárdainak: "Az egyetlen dolog, amiben meg tudunk egyezni ezzel a nagyszerű, látnoki edzővel, hogy..."

Philippe Lamboley nem hagyta szó nélkül Dárdai Pál kritikus nyilatkozatát.
Nyikes Zoltán 2023. november 24., péntek 15:29
Philippe Lamboley nem hagyta szó nélkül Dárdai Pál kritikus nyilatkozatát.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. november 24., péntek 15:29

A napokban ismét a tőle megszokott őszinteséggel osztotta ki az egyik játékosát a Hertha BSC magyar vezetőedzője, Dárdai Pál. A szakember a pénteki bajnoki előtti sajtótájékoztatón azt mondta Myziane Maolidáról, hogy nagyon kevés nála lustább játékost látott és minél hamarabb távoznia kell a csapattól, ha játszani akar. A Comore-szigeteki válogatott támadó jelenleg a tartalékcsapattal edz, Dárdai pedig kizárta azt, hogy Maolida még egyszer lehetőséget kapjon az első csapatnál az ő irányítása alatt.

A magyar tréner nyilatkozatát nem hagyta annyiban Maolida ügynöke, Philippe Lamboley.

– Az egyetlen dolog, amiben meg tudunk egyezni ezzel a nagyszerű, látnoki edzővel, hogy meg kell szabadulnunk egymástól. Úgy tudom, Dárdai úr megsértődött azon, hogy egy olyan játékos, mint Myziane, akit a szezon kezdete óta nem használt és elfelejtett, magas szinten játszik a nemzetközi meccseken. Ő középcsatár, ez az, amit a keményen dolgozó Dárdai úr nem bírt észrevenni – idézi a fussballtransfers.com az ügynök szavait.

Maolida a válogatott szünetben két gólt is szerzett a vb-selejtezőkön, a Közép-Afrika ellen 4-2-re megnyert, valamint a Ghána elleni 1-0-s győzelem alkalmával is 1-1 találatot jegyzett a Comore-szigetek színeiben.

Olvastad már?
Rossi magyar segítője a titkokról, tanulásról és a magyar foci mélyebb bugyrairól - avagy mi lesz a jövő?
2021 augusztusától Marco Rossi segítőjeként is tevékenykedik a magyar válogatottnál a korábbi 22-szeres válogatott játékos, Laczkó Zsolt, aki még játékosként is dolgozott együtt az olasz szakemberrel. Laczkó a csakfoci.hu-nak adott interjújában elárulta, szerinte mennyit és miben fejlődött azóta leginkább Rossi, de arról is beszélt, hogy a csúcsra ért-e már a nemzeti csapatunk, vagy van-e még felfelé. A párhuzamosan a Puskás Akadémia U17-es csapatánál is edzősködő Laczkó elmondta, mit szokott mindig hansúlyozni a játékosainak a jövőre nézve, végül pedig arra is kitért, hol látja magát 3-4 éven belül.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC Győr
Kuznyecov Szergej
A csakfoci.hu számolt be először arról vasárnap, hogy Kuznyecov Szergej az egyik jelölt a győri kispadra. A Kisalföld ezúttal azt írja, hogy csütörtökön Győrben járt Kuznyecov és az ETO vezetőivel tárgyalt.
Kecskemét
Horváth Krisztofer
A Torino technikai igazgatója, Davide Vagnati kéthetente érdeklődik magyar válogatott kölcsönjátékosuk felől - állítja a futballista ügynöke. (TMW)
Újpest
Tim Hall
Az Újpest és Tim Hall közös megegyezéssel szerződést bontott. A luxemburgi védő 2023 januárjában érkezett Újpestre. Első félszezonjában 14 meccsen lépett pályára, míg a mostani évadban 15 NB I-es találkozón.
Tovább az összes átigazoláshoz