Fotó: sky.de

A lehető legrosszabbra is felkészültek a Lipcsénél Gulácsival kapcsolatban: Ennyi időre is kidőlhet az újabb műtét után - sajtóhír

Németországban azt írják, legalább a szezon végéig nem léphet pályára az újabb műtéten átesett magyar kapus, de klubjánál már arra is készülnek, ha esetleg Gulácsi a következő idény elején sem lesz bevethető.
Nyikes Zoltán 2023. január 6., péntek 8:49
Fotó: sky.de
Németországban azt írják, legalább a szezon végéig nem léphet pályára az újabb műtéten átesett magyar kapus, de klubjánál már arra is készülnek, ha esetleg Gulácsi a következő idény elején sem lesz bevethető.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. január 6., péntek 8:49

A csakfoci.hu is beszámolt a Gulácsi Péterrel kapcsolatos sajnálatos hírről: német sajtóinformációk szerint egy bakteriális fertőzést követően újabb műtétet kellett végrehajtani a magyar kapus térdén, az RB Leipzig játékosa így nem is utazott el csapatával az egyesült arab emírségekbeli edzőtáborba.

A tag24.de a Sky Germany információira hivatkozva azt írja, hogy Gulácsi valószínűleg legalább a szezon végéig nem lesz bevethető.

A portál megjegyzi, hogy ennek ellenére a tavaszi idényre már nem igazol új kapust az RB Leipzig, Janis Blaswich és Örjan Nyland ugyanis a szakmai stáb szerint megfelelően tudja majd pótolni a magyar játékost, az új sportigazgató, Max Eberl viszont a háttérben már a legrosszabb forgatókönyvre is készül.

Abban az esetben ugyanis, ha Gulácsi a 2023/24-es kiírás elejére sem épülne fel, akkor idejekorán, már idén nyáron érkezhet az együtteshez Maarten Vandevoordt, akivel már 2022 áprilisában hivatalosan is megegyeztek, ám az eredeti megállapodás akkor úgy szólt, hogy a Genk kapusa csak 2024 nyarától csatlakozik a németekhez.

A portál hangsúlyozza, ez egyelőre tényleg csak a legrosszabb lehetséges forgatókönyv, a Lipcsénél ugyanis bíznak abban, hogy Gulácsi nyáron visszatérhet a csapathoz.

Olvastad már?
Szalai Ádám verekedésbe keveredett Budapesten: "Visszarohantam, majd egy rúgással eltávolítottam a testvéremtől az üvöltöző embert"
A válogatott korábbi csapatkapitánya azt állítja, a testvérét védte meg, miután négyen belekötöttek. Feljelentés alapján ismeretlen tettes ellen rendeltek el nyomozást garázdaság gyanúja miatt.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Fradi
Ben Romdhane
Az egyiptomi Al-Ahly továbbra is leigazolná Mohamed Ali Ben Romdhane-t, a felek egyelőre szóban egyeztetnek az esetleges klubváltásról.
Újpest
Josué
A Legiától távozó 4-szeres portugál válogatott Josuét beajánlották Újpesten, de Bartosz Grzelak nem tartott igényt a 33 éves középpályásra.
Csákvár
Új igazolás
Az elmúlt hetekben a csapattal készülő Haragos Viktor (legutóbb Honvéd) a 2024/25-ös bajnokságban az Aqvital FC Csákvárt erősíti.
Tovább az összes átigazoláshoz