Gulácsiért aggódnak Lipcsében: Újra műteni kellett a magyar válogatott kapust - sajtóhír

A Bild szerint egy bakteriális fertőzést követően újabb műtétet kellett végrehajtani Gulácsi Péter térdén. A 32 éves magyar kapus nem is tartott csapatával az edzőtáborba.
Budai László 2023. január 3., kedd 10:59
A Bild szerint egy bakteriális fertőzést követően újabb műtétet kellett végrehajtani Gulácsi Péter térdén. A 32 éves magyar kapus nem is tartott csapatával az edzőtáborba.
Szerző: Budai László 2023. január 3., kedd 10:59

A tag24.de beszámolója szerint komolyan aggódnak Gulácsi Péterért Lipcsében. A magyar válogatott kapus az október 5-ei, Celtic elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen szenvedett súlyos keresztszalag-szakadást.

A TAG24 a Bild információira hivatkozva azt írja, hogy egy bakteriális fertőzést követően újabb műtétet kellett végrehajtani Gulácsi térdén, ami ismételten rossz hír a magyar nemzeti csapat és a Leipzig számára. Emiatt a kapus nem is utazott el a Leipziggel Abu Dhabiba, a csapat edzőtáborába, hanem Németországban folytatja a rehabilitációját, és egyelőre teljesen bizonytalan, hogy mikor térhet vissza. 

Gulácsi mellett az a Christopher Nkunku sem tartott a lipcseiekkel Abu Dhabiba, aki szintén térdszalagszakadást szenvedett, ő is Lipcsében készül.

Olvastad már?
Vidi: Két válogatott játékost is kitettek a keretből - hivatalos
A fehérvári klub döntése alapján Claudiu Bumba és Artem Sabanov is csak az NB III-as együttessel készülhet.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Fehérvár FC / Kisvárda
Kisvárdai alapember tart a Vidihez
A csakfoci.hu információi szerint a Fehérvár FC-nél folytathatja pályafutását Bohdan Melnik, az NB I-től búcsúzó Kisvárda 27 éves középályása.
DVSC
George Diba
A Loki a Hapoel Haifa egyik játékosát, a 25 éves belső védőt, Georgi Dibát szemelte ki.
DAC
Vitális Milán
Az eredetileg 2025 nyarán lejáró kontraktusát további két évvel hosszabbította meg a 22 éves magyar középpályás, aki iránt több klub is érdeklődött.
Tovább az összes átigazoláshoz