Videó: A Diósgyőr játékosát torkon ragadta a Loki kapusa - kétszer is felhúzta az ellenfelet

Kiss Tamás a vasárnapi bajnokin Szatmárit és Kosickyt is magára haragította, de a második esetnél már ő kapta a sárga lapot, hiába került szó szerint szorongatott helyzetbe.
Dudás Gábor 2020. június 22., hétfő 9:37
Kiss Tamás a vasárnapi bajnokin Szatmárit és Kosickyt is magára haragította, de a második esetnél már ő kapta a sárga lapot, hiába került szó szerint szorongatott helyzetbe.
Szerző: Dudás Gábor 2020. június 22., hétfő 9:37

Kevés jó teljesítményt jegyezhetett fel a vasárnapi 4-0-s bajnokin a DVTK Debrecenben, közéjük tartozott a fiatal Kiss Tamás is. A támadó jó elfutásokkal és lövésekkel is jelentkezett, egy alkalommal Tomás Kosickynek, a DVSC szlovák kapusának kellett bravúrt bemutatnia a tekerésénél.

Kiss azonban nem csak a labdával, de a debreceni idegekkel is játszott picit. Szatmárit például sárga lapot érően fel is húzta a fiatal támadó, majd jött egy jelenet, ahol Kiss volt szabálytalan, cserébe Kosicky el is kapta a grabancát, de ekkor a fiatal diósgyőri kapta a lapot, a szlovák légiós viszont megúszta a figyelmeztetést.

Olvastad már?
Kondás 4-0-nál megnyugodott, a Diósgyőrnél csak a szurkolók voltak NB I-esek - így látták az edzők
Feczkó Tamás szerint voltak játékosai, akik nem megfelelően álltak a debreceni mérkőzéshez és nem feltétlenül nyújtottak NB I-es produkciót. Bódog Tamás egyik futballistája cipőfűzőjét is emlegette. Edzői értékelések a vasárnapi bajnokik után.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Gyirmót
Ketten távozhatnak
Honlapunk úgy értesült, hogy Soltész Dominik és Kovács Milán is távozik az NB II-es Gyirmót csapatától, utóbbi játékos pedig a Budapest Honvéd színeiben folytathatja.
Újpest/DVSC
Baranyai Nimród
A Debreceni VSC U21-es válogatott jobbhátvédjével, Baranyai Nimróddal pótolhatja az Újpest a kölcsönjátéka után Zalaegerszegre visszatérő Huszti Andrást. (nso.hu)
Újpest
Mészöly Géza
Hivatalossá vált, hogy nem hosszabbítják meg Mészöly Géza vezetőedző lejáró szerződését.
Tovább az összes átigazoláshoz