Messiék kiakadtak, az ellenfél bocsánatot kért a Barca kiállított játékosától – videók

A Barcelona labdarúgói rendkívül csalódottak voltak a Girona ellen elért 2-2-es döntetlen után. A kiscsapat játékosa elnézést kért a kiállított Clément Lenglet-től, míg Lionel Messi sportszerűtlenül viselkedett a játékvezetővel szemben.
Csakfoci Admin 2018. szeptember 24., hétfő 13:13
A Barcelona labdarúgói rendkívül csalódottak voltak a Girona ellen elért 2-2-es döntetlen után. A kiscsapat játékosa elnézést kért a kiállított Clément Lenglet-től, míg Lionel Messi sportszerűtlenül viselkedett a játékvezetővel szemben.
Szerző: Csakfoci Admin 2018. szeptember 24., hétfő 13:13

Mint ismeretes, vasárnap este a Barcelona a 423. bajnokiján játszó és ezzel rekordot döntő Lionel Messi találatával került előnybe a 19. percben a Girona ellen, de Lenglet 35. percben érkezett piros lapja felborította az addig egyértelműbbnek tűnő meccsképet. A kiállítás után még bátrabbá vált vendégcsapat, Stuani duplájával fordítani tudott, bár Piqué nem sokkal később egyenlített, amivel kialakult a 2-2-es végeredmény.

A találkozó után a katalánok vezetőedzője, Ernesto Valverde és játékosa, Sergio Busquets úgy gondolják, a kiállított francia hátvéd nem érdemelte meg a piros lapot.

Ez volt az első olyan kiállítás, amely során maga a sértett játékos bocsánatot kért – nyilatkozta a meccs után a Barca trénere, Ernesto Valverde. Hozzátette, nem feltételezi Lenglet-ről, hogy szándékosan könyökölte volna le Pere Ponst.

A Barcelona világ- és Európa-bajnok spanyol középpályása, Sergio Busquets is védelmébe vette a kiállított játékost.

Lehetséges, volt köztük kontakt, de Lenglet leszerelte a csatárt, majd eltolta a labdát, természetes meccsszituáció volt. Nem volt agresszív, nem is figyelte az ellenfelét. Még maga a Girona játékosa kért elnézést, amiért szabálytalankodott. A videóbírót korrekt módon és következetesen kellene használni – jelentette ki Busquets.

A történtek után a szenvedőfél, Pons is megszólalt.

Valóban kaptam egy ütést, de amikor felálltam, elnézést kértem Lenglet-től, és nyújtottam felé a kezemet, mert először ellenünk ítéltek szabadrúgást, és véleményem szerint én hibáztam. Észre sem vettem, hogy a könyökével találkoztam. Senkit sem lehet felelősségre vonni a történtek miatt, a döntést a videóbíró hozta meg – mondta Pons.

A meccs krónikájához tartozik, hogy a rekordot döntő ötszörös aranylabdás Messi rendkívül sportszerűtlenül viselkedett. A felvételek tanúsága szerint nem fogott kezet Jesus Gil Manzano játékvezetővel – aki ugyan nyújtotta a kezét, de az argentin klasszis elutasította azt – a lefújás után.

Olvastad már?
C. Ronaldo és Messi is gólt lőtt, de csak az egyikük örülhetett - videó
Ez történt a Serie A-ban és a La Ligában vasárnap este.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Varga Kevin
Török sajtóhírek szerint közös megegyezéssel szerződést bontott a Hatayspor és Varga Kevin.
Diósgyőr
Jérémie Obounet
A 20 éves Jérémie Obounet legutóbb Fehéroroszországban futballozott, most Diósgyőrben bizonyíthat.
Mezőkövesd
David Babunski
Továbbra is a kövesdieket erősíti David Babunski, akivel most két és féléves szerződést kötött a borsodi klub.
Tovább az összes átigazoláshoz