Szinte hihetetlen: Döntés születhet az angolok botrányos Eb-döntőjéről

Az UEFA kedden, több mint három hónappal az angol-olasz Eb-finálé után határozhat arról, miként dönt a júliusban történtekről. 
Dudás Gábor 2021. október 14., csütörtök 11:15
Az UEFA kedden, több mint három hónappal az angol-olasz Eb-finálé után határozhat arról, miként dönt a júliusban történtekről. 
Szerző: Dudás Gábor 2021. október 14., csütörtök 11:15

A BBC híre szerint hétfőn meghallgatást tart az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) fegyelmi bizottsága a júliusi, botrányos Eb-döntő előtt Londonban történtekről, és legkésőbb kedden már döntést is hozhat a grémium.

Az angolok rovásán jónéhány tétel szerepel, így például az Eb-döntőre jegy nélkül és koronavírus elleni védettségüket igazolni nem tudó szurkolók betörése, a rendőrök és biztonságiak megtámadása és több olasz szimpatizáns bántalmazása (sőt, az angol drukkerek közül többen egymással verekedtek) garázdaság és rongálás is a rovásukon szerepel.

A britek arra számítanak, hogy egy vagy több találkozóra is bezárhatják a Wembley Stadiont és ügyüket az sem segíti, hogy rendezőként a keddi angol-magyar vb-selejtezőn sem álltak a helyzet magaslatán.

Olvastad már?
Rossi egyik kiszemeltje a válogatottról, az NB I-ről és a fiatalok “eldugásáról”: “Évről évre láttam, hogyan tűnnek el mellőlem a tehetségek” - interjú
Egy éve még az ötödik volt a posztján, pár hete csak csere, most 23 évesen csapatkapitány: Nagy Zsombor útja azonban mégsem volt ennyire “kikövezve”. Az MTK Budapest fiatal játékosa - aki a hírek szerint Marco Rossi látókörébe is bekerült - a csakfoci.hu-nak adott interjújában beszélt arról, miért “kopnak” ki a fiatal belső védők a magyar futballból, miért zavarja az, ha bárki hisztizik azért, mert nem játszik, de azt is elmesélte, hogyan szenvedte el az elmúlt időszak legfurcsább sérülését. Interjú az NB I-ről, az eldugott fiatalokról, a válogatott kerettagságról, a “konkurens” Szalai Attiláról és az MTK csapatkapitányi karszalagjáról.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Srdjan Blagojevic
Külföldön azt írják, hogy Srdjan Blagojevic vezetőtedző az orosz élvonalbeli FC Szocsi egyik jelöltje.
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
A PL-be igazolhat?
Gulácsi Péter
A Mirror a magyar válogatott Gulácsi Pétert is a nagy erőkkel kapust kereső Newcastle United figyelmébe ajánlotta.
Tovább az összes átigazoláshoz