Fotó: twitter.com/EURO2020

Foci Eb: “Ha ezt tudtam volna!” – ezekkel a tippekkel nagy összegeket lehetett leakasztani az olasz-spanyolon

Megvizsgáltuk a TippmixPro oldalán, hogy melyik opciók eltalálásával lehetett nagy pénzt nyerni a keddi elődöntőn.
Nyikes Zoltán 2021. július 7., szerda 15:51
Fotó: twitter.com/EURO2020
Megvizsgáltuk a TippmixPro oldalán, hogy melyik opciók eltalálásával lehetett nagy pénzt nyerni a keddi elődöntőn.
Szerző: Nyikes Zoltán 2021. július 7., szerda 15:51

“Ha ezt tudtam volna!” – ez a mondat gyakran kicsúszik a sportfogadók szájából egy-egy mérkőzést követően, amikor rácsodálkoznak arra, milyen nagy oddsot foghattak volna egy-egy meglepetésszerű opció megfogadásával.

Ebben a cikkünkben mi is összeszedtünk néhány olyan szorzót a TippmixPro segítségével a keddi elődöntő, az Olaszország-Spanyolország után, amik bizony nagyon szép summát hoztak a konyhára a szerencsésebbeknek.

Ha például valaki megérezte, hogy az Eb-n remek formába lendült Federico Chiesa az osztrákok után a spanyoloknak is betalál, akkor az a szerencsés fogadó 4-es oddsot pipálhatott ki.

Az is szép kis összeget hozhatott a konyhára, ha sikerült eltalálni, hogy az első gól a "félidőtől-59:59" közötti időszakban esik, ez ugyanis 6,75-ös szorzóval fizetett a TippmixPro oldalán.

Talán mondani sem kell, hogy az egyik legnagyobb oddsot akkor találhattuk volna el, ha a góltotós megérzésünk makulátlan, a "Döntetlen 0:0/Döntetlen 1:1" - azaz a félidő és a végeredmény pontos eltalálása - ugyanis 16-os oddsot ért a TippmixPro oldalán.

(*Szponzorált tartalom, partnerünk a Szerencsejáték Zrt.)


Olvastad már?
Foci Eb: Ezekkel a tippekkel még izgalmasabbá teheted az angol-dán elődöntőt*
Ezúttal is megvizsgáltuk a TippmixPro kínálatát és kiválasztottunk néhány esélyesnek tűnő tippet az Európa-bajnokság szerdai elődöntőjére.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Mezőkövesd
Megvan a távozó légiós új csapata
Az NB I-ből kiesett Mezőkövesdtől távozó szenegáli-francia középpályás, Christian Gomis a thai élvonalban szereplő BG Pathum Unitedhez írt alá.
Újpest
Új erőnléti edző
Ahogyan a Csakfoci korábban jelezte, nem egyedül érkezett Bartosz Grzelak Fehérvárról, Száraz Ádám erőnléti edző is Újpestre tette át ugyanis a székhelyét a Viditől.
Ferencváros
Utazókeret
Sok fiatallal, több rutinos játékossal és visszatérőkkel is dolgozhat Pascal Jansen Bad Radkersburgban. Nincs az utazók között Iyinbor Patrick, aki az előző idényben Kecskeméten játszott kölcsönben.
Tovább az összes átigazoláshoz