Foci Eb: Egymást ütötték az angol szurkolók a döntő előtt, lezárták a Wembley-t is - videók

Alig néhány órával az esti Anglia-Olaszország Eb-döntő előtt szurkolói összecsapások törtek ki London több helyszínén is - az angol drukkerek között. 
Dudás Gábor 2021. július 11., vasárnap 19:35
Alig néhány órával az esti Anglia-Olaszország Eb-döntő előtt szurkolói összecsapások törtek ki London több helyszínén is - az angol drukkerek között. 
Szerző: Dudás Gábor 2021. július 11., vasárnap 19:35

A brit lapok beszámolói szerint a 21 órakor kezdődő finálénak otthont adó Wembley-stadionnál és a londoni Leicester Square-nél is összecsaptak egymással (ököllel és üvegdobálással is) vélhetően ittas angol szurkolók, akik több üzletben és étteremben is kárt tettek.

Több jegy nélküli szurkoló is megpróbált eközben bejutni az arénába, valósággal megrohamozva a bejáratokat - sokan sikerrel is jártak. A biztonságiaknak és a rendőrségnek is többször is közbe kellett lépnie az indulatok lecsillapítása, megfékezése érdekében. Egy időre le is zárták a bejáratokat, a jeggyel rendelkezők sem mehettek be ekkor.

Picit korábban a King's Cross pályaudvart is le kellett zárni, miután pirotechnikai eszközöket gyújtottak meg a drukkerek. De az olasz válogatottnak otthont adó hotelnél is szorosabbra vonták a biztonsági intézkedéseket, miután a Sky News tudósítása szerint az angol drukkerek egy csoportja tűzijátékkal és egyéb pirotechnikai eszközökkel igyekeztek megzavarni a döntőbeli ellenfél nyugalmát.

Olvastad már?
Az angolok ezt is megúszhatják a Magyarországot durván megbüntető UEFA-nál: Egy nőt is bántalmaztak a szurkolóik - sajtóhír
Egy, az Anglia elleni Eb-elődöntőn szurkoló nőt támadtak meg az angol szurkolók, amikor hazafelé tartott a Wembley Stadionból szerdán. De nem ez volt az egyetlen hasonló eset.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Puskás Akadémia
Alexandru Baluta
A felcsútiak távozó román légiósa az egyik közösségi oldalon elbúcsúzott NB I-es csapatától.
Kisvárda
3 távozó, a gólkirály marad
A szabolcsiak az MTK-hoz igazoló Hej Viktor mellett további két távozót is bejelentettek a mai napon.
MTK Budapest
Hej Viktor
Az MTK Budapestben folytatja pályafutását Hej Viktor, aki Kisvárdáról igazol a kék-fehérekhez.
Tovább az összes átigazoláshoz