Kifakadt az NB II-es csapat edzője: Tüzes karddal préselem ki az eredményt

Bekő Balázs szerint személyi változások lesznek a balmazi csapatban, mivel sokan már hatodszor léptek ugyanabba a folyóba.
Privacsek András 2018. december 1., szombat 11:19
Bekő Balázs szerint személyi változások lesznek a balmazi csapatban, mivel sokan már hatodszor léptek ugyanabba a folyóba.
Szerző: Privacsek András 2018. december 1., szombat 11:19

- Akik eddig lehetőséget kaptak, azok nem tudtak maradéktalanul élni a bizalommal – idézi Bekőt a haon.hu. - Nem tudom nézni a végtelenségig, hogy sorozatban ugyanolyan mérkőzéseket játszunk, ugyanazokat a hibákat vétve.

Személyi változások lesznek, mert ezt a folyamatot meg kell állítani. Nyilván behatároltak az én eszközeim, pályára nem léphetek, nem is akarok senki helyett. Azoknak kell játszaniuk, akik fegyelmezetten betartják az utasításokat, és hajlandóak „meghalni” a klubért. Meglátjuk, milyen eredménnyel jár majd a változás. Mint mondtam, az okos ember egyszer lép bele ugyanabba a folyóba, maximum kétszer. Mi ötször-hatszor már megtettük, mintha lemásolnánk a találkozóinkat.

- Más eszközöm nincs, de mint említettem, tétlenül nem fogom nézni, ahogy óriási sebességgel megyünk lefelé. Valamit tenni kell, de észbe kell kapniuk a futballistáknak is, mert ők is a vásárra viszik a bőrüket, nem csak én. Amilyen képet festenek magukról, olyan lesz a jövőképük is. Azt mondtam nekik, ha tüzes karddal kell csapkodnom őket, akkor is ki fogom préselni azt az az eredményt a csapatból, ami igenis benne van. Nem vagyunk olyan gyengék, ahogyan most teljesítünk. Remélem, a változások hatással lesznek a gárdára, és már hétvégén Vácon is sikerült pontot, vagy több pontot szereznünk – mondta a tréner.

A Balmaz 18 forduló után a 16. helyen áll az NB II-ben, mindössze három pontra a kiesőhelytől.

 

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC Győr
Csonka Bonifác
Az ETO közös megegyezéssel szerződést bontott Csonka Bonifáccal - jelentette be a klub.
Soroksár
Vass Ádám
Máris új csapatot talált magának a Gyirmótról nemrégiben távozó Vass Ádám, a középpályás a szintén NB II-es Soroksárnál folytatja karrierjét.
Ferencváros
Mohanad Lasheen
Külföldi sajtóhírek szerint a Fradi kiszemeltje az egyiptomi válogatott Mohanad Lasheen, akivel kapcsolatban már meg is kezdődtek a tárgyalások.
Tovább az összes átigazoláshoz