Nemzetközi kupainduló csaphat le az NB I kiesőjének egyik legjobbjára

Eke Uzoma jó eséllyel Kispesten folytathatja pályafutását, azután, hogy a Balmazújváros nem tudott bennmaradni az NB I-ben. A 28 éves nigériai balbekket ugyanakkor a Mezőkövesd is vinné. 
Dudás Gábor 2018. június 4., hétfő 15:40
Eke Uzoma jó eséllyel Kispesten folytathatja pályafutását, azután, hogy a Balmazújváros nem tudott bennmaradni az NB I-ben. A 28 éves nigériai balbekket ugyanakkor a Mezőkövesd is vinné. 
Szerző: Dudás Gábor 2018. június 4., hétfő 15:40

Bár a Balmazújváros drámai körülmények között búcsúzott az élvonaltól, több meghatározó játékosa is NB I-es maradhat. Köztük lehet az az Eke Uzoma is, aki a csakfoci.hu információi szerint a Budapest Honvédnál folytathatja pályafutását.

A nigériai légiósra ugyan igényt tartanának az újvárosiak is, de mivel az NB II-ben nem játszhatnak külföldiek, kénytelenek lesznek elengedni egyik legjobbjukat. A Mezőkövesd által is csábított balbekk Kispesten újra együtt dolgozhatna korábbi edzőjével, hiszen Supka Attila volt a trénere Pécsett, amikor először Magyarországra jött még 2012-ben.

A 28 éves Uzoma 2017 nyarán igazolt Balmazújvárosba és mind a 33 mérkőzést végigjátszotta az élvonalban, abszolút meghatározó tagja volt csapatának. A Honvéddal pedig az európai kupaporondon is megmutathatná magát, hiszen a piros-feketék 4. helyükkel kvalifikálták magukat az Európa Ligába.

Olvastad már?
"Mindenki azt akarta, hogy kiessünk az NB I-ből" - a balmazi vezető egyetért edzője kifakadásával
Tiba István, a tulajdonos önkormányzatot képviselő balmazújvárosi vezető közleményben reagált az NB I-ben történtekre.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Puskás Akadémia
Jakov Puljić
A Puskás Akadémia és Jakov Puljić 2025-ig szóló szerződést kötött egymással.
Újpest
Milos Kruscic/Nebojsa Vignjevic
Hivatalossá vált, amit szerdán előre jeleztünk: Milos Kruscicot a korábbi sikeredző, Nebojsa Vignjevic váltja az újpesti kispadon.
El Paso Locomotive FC
Demkó Márton
A 17 éves Demkó Márton is lehetőséget kapott arra, hogy az USL-ben szereplő El Paso felnőttcsapatával szerepelhessen.
Tovább az összes átigazoláshoz