Haladás: Máris eladhatják a csapat 17 éves hősét, aki külföldre igazolhat

Kiss Tamást Olaszországból csábítják, mellette Polgár Kristóf is elhagyhatja a Haladást, de vannak még kérdéses jövőjű játékosok.
Budai László 2018. június 3., vasárnap 16:25
Kiss Tamást Olaszországból csábítják, mellette Polgár Kristóf is elhagyhatja a Haladást, de vannak még kérdéses jövőjű játékosok.
Szerző: Budai László 2018. június 3., vasárnap 16:25

A csakfoci.hu információi szerint többen is távozhatnak az NB I-ben az utolsó fordulóban bennmaradt Haladástól.

Olasz klub hívja Kisst

Úgy tudjuk, a Hali fiatal hősét, a Mezőkövesd ellen győztes gólt szerzett Kiss Tamást Olaszországból csábítják.

Információink szerint komoly ajánlatról van szó, amelyet a szombathelyiek jó eséllyel el is fogadnak majd. Kiss így biztosan külföldön folytatja a karrierjét.

 

Az nso.hu szintén olasz ajánlatról, a másodosztályban harmadikként végzett, és a feljutásért még harcban lévő Frosinone érdeklődéséről írt Kiss kapcsán.

További távozók

Információink szerint további távozók is lesznek a Haladásnál. Biztosan nem marad a csapatnál Polgár Kristóf, akinek lejár a szerződése, ezt pedig nem hosszabbítják meg a felek.

Szintén lejár a szerződése Stef Wilsnek, Miroslav Grumicnak és David Williamsnek. Az ő sorsuk egyelőre kérdéses, még nem tárgyaltak velük a folytatást illetően.

Olvastad már?
NB I: "Volt időszak, amikor meleg volt a pite" - egy szezonban bajnoki cím és bennmaradás
Csak a lefújás után értesült a többi eredményről, de a győzelemmel érzi teljesnek a Haladás bennmaradását a 17 éves Kiss Tamás, aki most a világ egyik legboldogabb embere.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
DAC
Csinger Márk
A DAC 2027-ig hosszabbított U21-es magyar válogatott védőjével, Csinger Márkkal.
Ferencváros
Ifj. Lisztes Krisztián
Németországi sajtóhírek szerint a Frankfurt minden egyes meccs után, amit Lisztes a Ferencvárosnál játszik még a mostani idényben, egy kisebb prémiumot fizet a magyar klubnak.
MTK Budapest
Futács Márkó
Távozott az MTK Budapesttől Futács Márkó. A 33 éves támadó másfél éven át viselte a klub mezét, de az idei szezonban nem kapott játéklehetőséget, így a felek közös megegyezéssel bontottak szerződést.
Tovább az összes átigazoláshoz