A XII. Puskás–Suzuki-kupa nyitómeccsén, a házigazda Puskás Akadémia és a német Bayern München találkozóján az első félidő inkább a kimaradt lehetőségekről és a sérülésekről – Szujó Attila, illetve Gabriel Marusic volt kénytelen idő előtt elhagyni a pályát – szólt. A fordulás után viszont jött a hazai gól is. A 42. percben Berekali Márk adott be balról, a túloldalon Komáromi a kapunak háttal állva csúsztatott Liarn Barakat hálójába (0-1).

Öt perccel később Vizler László verte át védőjét, aki felrúgta a tizenhatoson belül. A büntetőnek a sértett futott neki és kilőtte a bal sarkot (0–2). Az 54. percben faraghatott volna kétgólos hátrányából a Bayern, ám Brandon Monthe tizennyolc méteres szabadrúgását Vaits Marcell bravúrral tornázta a keresztléc fölé. A hosszabbításban újra a bajorok következtek, Ibrahim Madogou került ziccerbe, ám Vaitsnak ő sem tudott túljárni az eszén. A végén a slusszpoént Suciu Toni bombagólja jelentette (0–3) – második félidei teljesítményünknek köszönhetően ilyen arányban is megérdemelten vertük a német együttest – számolt be a pfla.hu.


Már a 7. percben megszerezte a vezetést és a végül győzelmet érő gólt a Honvéd a Puskás–Suzuki-kupa második csütörtöki meccsén: a kispestiek csapatkapitánya, Buna Gábor húzott el a jobb szélen, levitte az alapvonalig, beadására László Dávid érkezett, és a királyiak kapujába lőtt (0–1).

A folytatásban a madridiak többet birtokolták a labdát, de igazából helyzetekig sem jutottak el, de az 56. percben így is meglett a sansz a spanyoloknak az egyenlítésre, ám Megyeri Gábor látványos vetődéssel hárított egy 11-est – ezzel a Honvédnak sikerült megtartania az előnyt és megnyernie a mérkőzést.

Kiütés: 6-0-ra győzte le a magyar U18-as válogatott a svédeket