A pénteki játéknap harmadik meccsén a Puskás Akadémia a müncheni fiatalokat győzték le 1-0-ra.

A 9. percben Bazdrigiannis egyéni akciója végén Ásványi védett óriásit. Három perccel később Magyar lövését fogta könnyedén Brandl. A 21. percben Skribek próbálkozott a tizenhatos vonaláról, a bajorok kapusa ismét a helyén volt. A 23. percben jött a gól: Skribek csípett el egy labdát középen a büntetőterületen kívül, és két csel után okosan a jobb alsó sarokba helyezte azt. (1-0). A félidő vége előtt Skribek beadását Komáromi lőtte kapu fölé – számolt be a pfla.hu.

A fordulás után a Bayern vette át az irányítást. A 36. percben egy jobb oldalról érkező labdát Gáspár csúsztatta szögletre. Négy percre rá Reinelt tüzelt tizennyolc méterről a kapunk fölé. A 43. percben Skribek jobb oldalon indult meg, beadását a középen érkező Nagy Zalán továbbította kapu mellé. Egy perccel később Körmendi passzára ismét Nagy Zalán érkezett, a jobb alsóra helyezett lövését azonban bravúrral védte Brandl. Az 56. percben egy kapu előtti kavarodást követően Halbich bombázott a kapunk fölé. A hosszabbításban Horog szerezhetett volna gólt Brandl hibáját követően, de lövése kapu mellé pattant. Az eredmény ezt követően már nem változott, így a PFLA megszerezte a második győzelmét a tornán.

A találkozót követő ráadás-büntetőpárbajt 3-1-re a Bayern München csapata nyerte.

11. Puskás–Suzuki-Kupa, B-csoport:

Puskás Akadémia –Bayern München 1-0 (Skribek 23.)

Puskás Akadémia: Ásványi – Gáspár, Koch, Posztobányi, Körmendi – Sipos, Radics, Kocsis (Nagy Z.), Magyar (Dankó) – Komáromi (Papp L.), Skribek (Horog)

Bayern: Brandl – Hofmann, Oberleitner (Sieghardt), Reinelt – Porta (Günter), Rhein, Mulas (Halbich), Lawrence, Bareis (Brückner) – Filipp, Bazdrigiannis

Korábban: CR Flamengo – Panathinaikos 4-0 (Reiner 12., 26., Rhyan 31., Rodrigo 35.)