Szabics: Az egyik szíve magyar, a másik osztrák – ezt várja az Eb-től

Szabics Imre, korábbi válogatott támadó és Dárdai Pál egykori másodedzője a magyar és az osztrák válogatottól is továbbjutást vár az Európa-bajnoki csoportból, a két csapat első, egymás elleni meccsétől pedig szoros csatát. Hozzátette: aki nyer, az tulajdonképpen ott is van a következő körben. Szabics szerint az osztrák foci még a magyar előtt jár, de utóbbi komoly lépésekkel halad előrefelé.

 

Storck: Ez lesz az első Eb-meccs előtt a legfontosabb feladat

Az Európa-bajnokság rajtjáig hátralévő néhány napban tovább szeretné erősíteni a védelmet Bernd Storck, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. A német szakember első nyilatkozata Franciaországban.

 

Loki: Kulcsposztra igazolhatnak Felcsútról

A csakfoci.hu információi szerint Branislav Danilovic, a Puskás Akadémia, az elmúlt szezont a Videotonnál töltött szerb kapusa a DVSC egyik nyári kiszemeltje. Mint arról már beszámoltunk, a hálóőrre a Vidi nem tart igényt a folytatásban, a felcsútiak pedig az NB II-ben igencsak szigorú légiósszabály miatt nem számolnak vele, így aligha lenne komoly akadálya a klubváltásának. Részletek itt.

 

Gyirmót: A feljutás után távozik a bajnok kispadjáról Bene Ferenc

Közös megegyezéssel szerződést bontott egymással az NB II-ben bajnoki címet és feljutást ünneplő Gyirmót, illetve a csapat vezetőedzője, Bene Ferenc. A vezetők elégedettek voltak a szakvezetővel.

 

Storck: “Készen állunk!” – elindult a magyar válogatott az Eb-re

A magyar válogatott kedden délelőtt elindult Franciaországba, hogy 44 év után ismét Európa-bajnokságon vegyen részt. A Bernd Storck vezette stáb és a játékosok 10 órától, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren vettek búcsút egy sajtótájékoztató keretében. A csakfoci.hu az ott elhangzottakról számolt be, de az indulás pillanatait is végigkísértük.

 

“Magyarországnak lesz egy titkos fegyvere az Eb-n” – az UEFA elemzője

Az UEFA hivatalos honlapján vesézték ki picit bővebben a magyar válogatott játékát, lehetséges Eb-felállását és azokat a játékosokat, akik pluszt adhatnak a szigorú védekezésű, de a nagy sztárokat nélkülöző csapatnak. Az elemzésből az is kiderült, ki lehet a magyar csapat titkos fegyvere, és az is, kin lehet extra teher majd a mienk közül a kontinenstornán. Az elemzésből kiderült, ki lehet a magyar csapat titkos fegyvere, és az is, kin lehet extra teher majd a mienk közül a kontinenstornán.