Sokadosztály

A nap fotói: Teljesen elöntött a víz egy magyar focipályát

Feltöltve: 2014, szeptember 15 - 14:03

Az esőzések hatására teljesen víz alá került a Komárom-Esztergom megyében található Bana község futballpályája.

Videó: Dulakodással ért véget a magyar focimeccs

Feltöltve: 2014, szeptember 4 - 10:24

Parázs hangulatban ért véget a Berkenye és a Nőtincs rangadója (1-1) a Nógrád megyei első osztályban. A nogradifoci.hu videója.

Rendőrt hívott a bíró a kiállított magyar válogatott csillagra

Feltöltve: 2014, szeptember 1 - 22:27

Rendőrt hívatott a játékvezető Mészáros Dömötörre, korábbi válogatott röplabdázóra és Csongrád megyei másodosztályú Csengele labdarúgójára, aki kiállításakor lökdöste, majd a levonuláskor elmondása szerint meg is fenyegette a bírót.

Tragédia: A pályán halt meg egy magyar focista

Feltöltve: 2014, augusztus 26 - 09:13

Tragédiába torkollott az Inke és a Baté csapatainak hétvégi bajnoki mérkőzése a Somogy megyei negyedosztályban. A vendégek 57 éves játékosa, Bodor Jenő összeesett a pályán, életét pedig már nem tudták megmenteni.

Vádat emeltek a játékosokat verő magyar edzők és szurkolók ellen

Feltöltve: 2014, augusztus 12 - 15:33

Vádat emelt a Gyöngyösi Járási Ügyészség a csányi labdarúgó-csapat két edzője és egy szurkolója ellen, mert a tavaly szeptemberi Gyöngyössolymos-Csány futballmérkőzés befejezésekor bántalmazták a hazaiak játékosait és rendezőjét - tájékoztatta a Heves megyei főügyész-helyettes kedden az MTI-t.

Pityulee FC néven indul egy magyar csapat a megyei bajnokságban

Feltöltve: 2014, augusztus 1 - 17:55

Egészen furcsa néven indul a versendi csapat a Baranya megyei negyedosztályban. Az egyesület Pityulee FC-ként adta le a nevezését a polgármester becenevére utalva.

Csupasz hátsóját mutogatta a bírónak a kiállított magyar focista

Feltöltve: 2014, május 29 - 18:35

Csupasz hátsóját mutogatta a játékvezetőnek Horváth Bálint, a Nógrád megyei második ligás Borsosberény ifjúsági csapatának játékosa, miután kiállították. A labdarúgó 13 hónapra szóló eltiltást kapott.

Videó: Fejrúgásért tiltották el a magyar kapust 5 meccsre

Feltöltve: 2014, április 10 - 15:00

Látványos szabálytalanságért kapott piros lapot, majd 5 meccses eltiltást a Csongrád megyei első osztályú Tápé kapusa, Szabó Gergely kiállítása, aki egy előreívelést úgy fogott meg, hogy ugrás közben kinyújtotta a lábát, eközben eltalálta az egyébként 2-1-re nyerő Makó egyik játékosának fejét. A Makó TV felvétele, az ominózus jelenet 2:30-tól.

Megvan "az év lopása" a magyar fociban - videó

Feltöltve: 2014, március 17 - 20:46

Betörtek a Komárom-Esztergom megyei Tokod labdarúgó-csapatához, és elvitték a fűnyírót. A tettes csak azt nem vette figyelembe, hogy annak a kerekén krétapor volt, ami megmutatta az utat a rendőröknek. A tolvaj nyilatkozott a TV2 "Tények" c. műsorának, a lopást azzal magyarázta, hogy nagyon részeg volt: "Volt bennem másfél liter pálinka" – fogalmazott.

Bilincsben, a pályáról vitték el a rendőrök a bírót fenyegető magyar focistát

Feltöltve: 2013, november 27 - 17:04

Bilincsben, meccsszerelésben vittek el a rendőrök egy hétvégi borsodi bajnokiról egy 29 éves férfit, aki a félbeszakadt találkozót követően fenyegette a játékvezetőket és rendőri felszólításra sem hagyta abba azt. A kenézlői labdarúgót 72 órán belül bíróság elé állítják.

Címlapon

                                            

Tartalom átvétel