Sokadosztály

Vádat emeltek a játékosokat verő magyar edzők és szurkolók ellen

Feltöltve: 2014, augusztus 12 - 15:33

Vádat emelt a Gyöngyösi Járási Ügyészség a csányi labdarúgó-csapat két edzője és egy szurkolója ellen, mert a tavaly szeptemberi Gyöngyössolymos-Csány futballmérkőzés befejezésekor bántalmazták a hazaiak játékosait és rendezőjét - tájékoztatta a Heves megyei főügyész-helyettes kedden az MTI-t.

Pityulee FC néven indul egy magyar csapat a megyei bajnokságban

Feltöltve: 2014, augusztus 1 - 17:55

Egészen furcsa néven indul a versendi csapat a Baranya megyei negyedosztályban. Az egyesület Pityulee FC-ként adta le a nevezését a polgármester becenevére utalva.

Csupasz hátsóját mutogatta a bírónak a kiállított magyar focista

Feltöltve: 2014, május 29 - 18:35

Csupasz hátsóját mutogatta a játékvezetőnek Horváth Bálint, a Nógrád megyei második ligás Borsosberény ifjúsági csapatának játékosa, miután kiállították. A labdarúgó 13 hónapra szóló eltiltást kapott.

Videó: Fejrúgásért tiltották el a magyar kapust 5 meccsre

Feltöltve: 2014, április 10 - 15:00

Látványos szabálytalanságért kapott piros lapot, majd 5 meccses eltiltást a Csongrád megyei első osztályú Tápé kapusa, Szabó Gergely kiállítása, aki egy előreívelést úgy fogott meg, hogy ugrás közben kinyújtotta a lábát, eközben eltalálta az egyébként 2-1-re nyerő Makó egyik játékosának fejét. A Makó TV felvétele, az ominózus jelenet 2:30-tól.

Megvan "az év lopása" a magyar fociban - videó

Feltöltve: 2014, március 17 - 20:46

Betörtek a Komárom-Esztergom megyei Tokod labdarúgó-csapatához, és elvitték a fűnyírót. A tettes csak azt nem vette figyelembe, hogy annak a kerekén krétapor volt, ami megmutatta az utat a rendőröknek. A tolvaj nyilatkozott a TV2 "Tények" c. műsorának, a lopást azzal magyarázta, hogy nagyon részeg volt: "Volt bennem másfél liter pálinka" – fogalmazott.

Bilincsben, a pályáról vitték el a rendőrök a bírót fenyegető magyar focistát

Feltöltve: 2013, november 27 - 17:04

Bilincsben, meccsszerelésben vittek el a rendőrök egy hétvégi borsodi bajnokiról egy 29 éves férfit, aki a félbeszakadt találkozót követően fenyegette a játékvezetőket és rendőri felszólításra sem hagyta abba azt. A kenézlői labdarúgót 72 órán belül bíróság elé állítják.

Először fújtak le rasszizmus miatt magyar focimeccset - Sokadosztály

Feltöltve: 2013, május 23 - 21:05

Először kellett Magyarországon a nemzetközi trendnek és a magyar szövetség elvárásainak is megfelelően, rasszista bekiabálások miatt lefújni egy labdarúgó-mérkőzést, a szidott és meg is fenyegetett játékvezető arccal is vállalta lépését. Egy megyei csapatnál az öltözőből, egy másiknál az egész faluból diszkót csináltak az ünneplő csapatok. Vas megyében egy helyi harcművész került főszerepbe, Fejér megyében a 20-0-s meccsen kapuba találó hálóőr, míg Komárom-Esztergomban kilenc emberrel is elég volt kiállni a győzelemhez. Sokadosztály nevet viselő rovatunkban ezúttal is összegyűjtöttük a magyar alacsonyabb osztályokban történt, legnagyobb visszhangot kiváltó sztorikat!

Övön aluli vakarózásért járt a piros, gólt ollózott a magyar kapus - Sokadosztály

Feltöltve: 2013, április 23 - 18:34

Videó is készült minden idők egyik legpimaszabb hazai edzői húzásáról, intim vakarózásért állítottak ki egy focistát, kapus ollózott gólt a 90. percben, az NB I-ben is megsüvegeltek volna egy megye 2-es szurkolótábort, volt egy négygólos csatár, akinek a tepertő adott "erőt és mindent lebíró akaratot", és egy triplázó, aki elnézést kért a góljai után. Sokadosztály nevet viselő rovatunkban ezúttal is összegyűjtöttük a magyar alacsonyabb osztályokban történt, legnagyobb visszhangot kiváltó sztorikat, ezúttal az utóbbi pár hétből!

10 gól után lecserélte magát a magyar edző - Sokadosztály

Feltöltve: 2012, október 31 - 18:04

Egy megye 3-as játékos-edző 10 gólja után lejött a pályáról, de nélküle is 27-ig jutott a csapata, egy másik, 47 éves kollégája viszont épp becserélését követően volt eredményes. Egy bírót nagy reccsenés kíséretében fejeltek le, két jó barát pedig a játék hevében a kórházi ágyig jutott. Sokadosztály nevet viselő rovatunkban ezúttal is összegyűjtöttük a magyar alacsonyabb osztályokban történt, legnagyobb visszhangot kiváltó sztorikat, ezúttal az utóbbi két hétből!

Szamurájkard, hasbarúgás és fülvérzés a magyar focimeccseken

Feltöltve: 2012, október 3 - 19:28

Három pályán is a játékvezetők kerültek a célkeresztbe, egyik megúszta a piros lapjának lerúgásával, de volt olyan, akinek a füle vérzett, és olyan is, akinek a vállát akarta megveregetni egy játékos, de ütés lett belőle. Egy csapat 29 gólig jutott a hátországban, egy edző közben megmentette az ellenfél játékosának életét, egy másik szerint a játékosai gyenge performanszához csak a csapat vezetőségének teljesítménye mérhető. Sokadosztály nevet viselő rovatunkban ezúttal is összegyűjtöttük a magyar alacsonyabb osztályokban történt, legnagyobb visszhangot kiváltó sztorikat!

Címlapon

                                            

Tartalom átvétel