Sokadosztály

Félbeszakadt egy magyar meccs, mert a szünetben hazamentek a játékosok

Feltöltve: 2015, május 12 - 11:29

A szünetben véget is ért a Himod - Rábacsanak mérkőzés a Győr-Moson-Sopron megyei harmadosztályban. A vendégcsapat öltözőjében veszekedés tört ki, amelynek következtében három pápai "idegenlégiós" hazament az első félidőt követően. Egyikük azt mondja, két társa volt autóval, ő csak ment velük.

3 meccse szakadt félbe egy magyar bírónak 2 hét alatt

Feltöltve: 2015, május 6 - 11:55

Három félbeszakadt meccs a mérlege egy Bács-Kiskun megyei játékvezetőnek az elmúlt két és fél hétben. Ámán Andrásnak sorozatban fulladtak botrányba a mérkőzései, közben a bíró szórta a piros lapokat is.

Videó: Három érintés után ollózós gól a megye I-ben

Feltöltve: 2015, április 26 - 16:02

A Bács-Kiskun megyei I.osztályban a Híd SC 2-0-ra verte a Kiskunmajsát. Mindkét gólt Szöllősi Tamás szerezte, a második igazán emlékezetesre sikerült. A Sugó TV felvétele, amelyet az Origo tett közzé.

Videó: Mezőnyjátékos fogott 11-est a magyar bajnokin

Feltöltve: 2015, április 21 - 09:12

Mezőnyjátékos védett büntetőt a Veszprém megyei első osztályban, a Gyulafirátót és a Csetény mérkőzésén. A vendégek kapusának kiállítása miatt Pass Dániel állt a kapuba, de remek vetődéssel kiütötte a bal sarok felé küldött tizenegyest. A vészkapus a folytatásban is jól állta a sarat, csapata pedig egy a legvégén, kontrából szerzett találattal 2-1-re győzött. Az eset 11:25-től a videón.

Autó hajtott a szurkolók közé a magyar focimeccsen - elképesztő botrány

Feltöltve: 2015, április 14 - 19:04

Botrányos jelenetekkel és kis híján tragikus eseményekkel zárult a Nógrád megyei harmadosztályban játszott Kálló-Vanyarc szomszédvári rangadó, amely emiatt idő előtt félbe is szakadt. Előbb a szurkolók estek egymásnak, majd egy kisteherautó hajtott a nézők felé-közé(!), amelynek szélvédőjén aztán egy bicikli landolt. A verekedős meccsen a rendőrök és a mentők is megjelentek, előbbiek azonban csak félórával azután, hogy hívták őket.

Fotók: A húsvéti nyúl is pályára lépett egy magyar bajnokin

Feltöltve: 2015, április 6 - 13:28

A Győr-Moson-Sopron megyei első osztályban szereplő Nyúl SC természetesen stílszerűen ünnepelte a Húsvétot a Bácsa elleni bajnokin (2-2).

Megmentette az ellenfél kapusának életét a magyar sportvezető - videó

Feltöltve: 2015, március 31 - 15:24

Könnyen lehet, hogy az ellenfél, a Rajka kapusának életét mentette meg Sipőcz László, a Győr-Moson-Sopron megyei első osztályban szereplő Fertőszentmiklós technikai vezetője. Félrehúzta az eszméletét vesztő Madácsi Gábor nyelvét, így az kapott levegőt, azóta pedig már jobban van.

Videó: Belerúgott a pályára futó kutyába a magyar focista

Feltöltve: 2015, március 23 - 17:19

Sportemberhez méltatlanul viselkedett a Nógrád megyei első osztályban szereplő Héhalom egyik játékosa a gárda Berkenye otthonában 2-0-ra elveszített összecsapásán. A labdarúgó jókorát rúgott egy pályára kódorgó kiskutyába. A nogradifoci.hu videója.

E-mailben mondta le a meccset a magyar focicsapat

Feltöltve: 2015, február 22 - 19:31

Játék nélkül jutott tovább a Közterület csapata a Budapest-kupában, miután ellenfele, a Szent Pál Akadémia e-mailben jelezte, hogy nem tud részt venni a találkozón.

Betörők jártak egy magyar focicsapatnál: Mezeket loptak el

Feltöltve: 2015, január 22 - 15:20

Mintegy 200 ezer forintos kárt okoztak betörők a Heves megyei Verpelét labdarúgócsapatának szertárában. A tolvajok többek között vadonatúj mezeket tulajdonítottak el.

AJÁNLOTT CIKKEK

Címlapon

                                                                 

Tartalom átvétel