A női kézilabda Bajnokok Ligája 4. fordulójában a Győri Audi ETO KC az Odense HC együttesét fogadja. A stáb és a lányok is mindent megtesznek a siker érdekében, hogy mindenki a maximumot tudja nyújtani a szombati mérkőzésen.

A hidegterápiával már korábban is foglalkoztunk, ahol számtalan pozitív hatását kiemeltük, így a sportolók is előszeretettel alkalmazzák edzések után, illetve akár a mérkőzések előtt is, hiszen teljesítmény fokozó hatása is ismert.

A győriek világbajnoka, a brazil-magyar kettős állampolgárságú balátlövő, Eduarda Amorim is ezt a terápiát választotta levezetésképpen a csütörtöki edzésen.

A DELO WOMEN’S EHF Champions League nemzetközi versenysorozat 4. fordulójában a Győri Audi ETO KC az Odense HC együttesét fogadja.Nagy az izgalom, mert nem lesz egyszerű dolga a dán bajnokkal a zöld-fehér csapatnak, ráadásul ismét a Győri arénaban láthatjuk Nycke Groot-ot, csak most ellenünk játszik majd.A stáb és a lányok is mindent megtesznek a siker érdekében, hogy mindenki a maximumot tudja nyújtani a szombati mérkőzésen.A hidegterápiáról már több posztban is olvashattatok nálunk, ahol számtalan pozitív hatását kiemeltük, így a sportolók is előszeretettel alkalmazzák edzések után, illetve akár a mérkőzések előtt is, hiszen teljesítmény fokozó hatása is ismert.Eduarda Amorim is ezt a terápiát választotta a csütörtöki edzés levezetése képpen.Hajrá Győr💚#gyoriaudietokc #hajrágyőr #hajrálányok #cryotherapy #hidegterápia #szponzor #endoplusservice #terapiashop #epsmedical

Közzétette: Endo Plus Service – 2020. október 8., csütörtök

Az Endo Plus Service Kft. itthon piacvezető az orvosi műszerek, kórházi anyagok és eszközök forgalmazásában, és hosszú évek óta szerves része a hazai sportnak. A cég több csapatot segít, ráadásul most már a sportolók számára is elérhetőek a készülékeik, azaz aki akarja, saját maga is tehet a mielőbbi felépüléséért, illetve a sérülés megelőzése érdekében is. Terápiás készülékek széles választékban a terapiashop.hu oldalon kaphatók. (támogatott tartalom)