Szeptember 6-án újra indul a női kézilabda bajnokság, és a “színfalak” mögött már gőzerővel készülnek a csapatok. A Győri Audi ETO-nál nagyon jó hangulatban telik a kemény edzések utáni regeneráció is, amely még jobban összekovácsolja a csapatot.

A -85 fok ellenére is megy a “bohóckodás”, miközben a szervezet öngyógyító és sejtregeneráló folyamatai is beindulnak. Köztudott, hogy a hidegterápia jótékony hatással van mind a fizikális, mind a mentális regenerációra. A sebek, hegek gyorsabban gyógyulhatnak, bizonyos bőrbetegségek kezelésére is igen hatékony terápia, emellett az izmok regenerálódását is felgyorsítja, “mellékhatásként” a súlyunkból is veszíthetünk a krioterápia rendszeres használatával.

Az Endo Plus Service hamarosan nyíló magánrendelőjében elérhetővé válik mindenki számára, aki szeretné az esetleges gyógyszeres kezeléseit csökkenteni, a szervezetét gyorsabban regenerálni, és akár az alakját is formálni.

Az EPS Medical augusztusban nyitja meg kapuit a budapesti Oxygen Wellness Naphegy komplexumban.

I❤️CRYOSzeptember 6.-án újra indul a női kézilabda bajnokság, és a “színfalak” mögött már gőzerővel készülnek a csapatok??A Győri Audi ETO-nál nagyon jó hangulatban telik a kemény edzések utáni regeneráció is, amely még jobban összekovácsolja a csapatot?A -85 fok ellenére is megy a bohóckodás, miközben a szervezet öngyógyító és sejtregeneráló folyamatai is beindulnak. Köztudott, hogy a hidegterápia jótékony hatással van mind a fizikális, mind a mentális regenerációra☝?A sebek, hegek gyorsabban gyógyulhatnak, bizonyos bőrbetegségek kezelésére is igen hatékony terápia, emellett az izmok regenerálódását is felgyorsítja, “mellékhatásként” a súlyunkból is veszíthetünk a krioterápia rendszeres használatával?Cégünk hamarosan nyíló magánrendelőjében elérhetővé válik mindenki számára, aki szeretné az esetleges gyógyszeres kezeléseit csökkenteni, a szervezetét gyorsabban regenerálni, és akár az alakját is formálni???Az EPS Medical augusztusban nyitja meg kapuit a budapesti Oxygen Wellness Naphegy komplexumban?Várunk mindenkit sok szeretettel!❤️Részletek hamarosan….#hidegterápia #regeneráció #cryotherapy #krioterapia #EPSmedical

Közzétette: Endo Plus Service – 2020. július 23., csütörtök

Az Endo Plus Service Kft. itthon piacvezető az orvosi műszerek, kórházi anyagok és eszközök forgalmazásában, és hosszú évek óta szerves része a hazai sportnak. A cég több csapatot segít, ráadásul most már a sportolók számára is elérhetőek a készülékeik, azaz aki akarja, saját maga is tehet a mielőbbi felépüléséért, illetve a sérülés megelőzése érdekében is. Terápiás készülékek széles választékban a terapiashop.hu oldalon kaphatók. (támogatott tartalom)