Mint arról beszámoltunk, a magyar-horvát Eb-selejtező 36. percében, Dzsudzsák indítása után Nagy Dominikot – még a 16-oson kívül – meglökte a liverpooli Dejan Lovren, még a bokájára is rálépett, de a skót bíró nem fújt semmit.

A Legia Varsó támadó középpályása bele is sérült a szituációba, le kellett cserélni, az ápolást követően hordágyon vitték le a pályáról.

Az MLSZ tájékoztatása szerint “az orvosi vizsgálatok alapján csupán néhány hetet kell kihagynia sérülése miatt”.

 

A játékost kórházba szállították, ahol összevarrták a bokájánál keletkezett mintegy háromcentis sebet. Így nézett ki Nagy Dominik lába:


Az Endo Plus Service Kft. itthon piacvezető az orvosi műszerek, kórházi anyagok és eszközök forgalmazásában, és hosszú évek óta szerves része a hazai sportnak. A cég több csapatot segít, ráadásul most már egyes játékosok számára is elérhetőek a készülékeik, azaz aki akarja, saját maga is tehet a mielőbbi felépüléséért, illetve a sérülés megelőzése érdekében is. Ma már több válogatott játékos is igénybe veszi a cég szolgáltatásait. Terápiás készülékek széles választékban a terapiashop.hu oldalon vásárolhatóak.


Lovren gesztusa

A történet azonban itt nem ért véget. A Liverpool vétkes védője az összecsapás után komoly sportemberi magatartásról adott ugyanis tanúbizonyságot: Nagy Dominik már bottal álldogált a játékoskijárónál a lefújás után, és amikor Dejan Lovren meglátta, odasétált hozzá, elnézést kért, majd levette a mezét és átnyújtotta azt a magyar játékosnak.

Néhány percen keresztül beszélgetett is a két futballista, majd kezet nyújtottak és elköszöntek egymástól.

A nagy találkozás és Lovren meze: